DOLAR
32,5119
EURO
34,9417
ALTIN
2.434,71
BIST
9.795,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Ramazan Kurtulmuş 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği gelişme, kadına ayırdığı yer ve ona duyduğu saygı, verilen hak ve sorumluluklarla ölçülür. Sağlıklı ve Huzurlu bir toplumun temel taşları olan kadınlarımız; her alanda fedakarlıkları ile sonsuz sevgiyi ve hoşgörüyü hak etmektedirler. Maalesef son günlerde kadın ve kızlarımıza yönelik şiddet ve kötü muamele haberlerine tanık oluyoruz. Kadınlara ve kızlarımıza yapılan bu şiddet ve kötü muameleleri şiddetle kınıyorum.
İslam dinimizde ve kutsal kitabımız Kur’anı Kerimde kadınların hakları ve özellikle korumada üstün tutulmaları gerektiği “Cennet annelerin ayakları altındadır” gibi birçok hadis ve ayetle vurgulanmaktadır.
Bu duygu ve düşünceler ile her türlü zorluğa göğüs geren, yaşamımızın her anını varlıklarıyla onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Ramazan Kurtulmuş
Ak Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.