DOLAR
32,5137
EURO
34,5803
ALTIN
2.493,63
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

RAMAZAN AYININ BİRLİK VE BERABERLİK TABLOSU SÖĞÜT’E TAŞINDI

RAMAZAN AYININ BİRLİK VE BERABERLİK TABLOSU SÖĞÜT’E TAŞINDI

Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan’da, Bilecik Belediyesi tarafından Söğüt’te gerçekleştirilen iftar programı ile Ramazan ayının birlik ve beraberlik tablosu Söğüt ilçesine ulaşmış oldu.

Söğüt Ertuğrulgazi Ortaokulu’nda gerçekleştirilen ve binlerce insanın katıldığı iftar programına, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik eski Milletvekili Fahrettin Poyraz, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi ve ilçe teşkilatı ile vatandaşlar katıldı.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar programında; Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Bayrak ve AK Parti Söğütü İlçe Başkanı İpekçi ile teşkilat üyeleri, iftar programına katılan konukları kapıda ağırlayarak, selamlaştılar.

MİLLETVEKİLİ ELDEMİR:

”BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE İFTAR AÇMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM”

Bilecik olarak, birlik ve beraberlik tablosunun oluştuğu iftar programında konuşma yapan Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediyesi tarafından Söğüt’te güzel bir etkinlik gerçekleştirildiğini belirterek, şunları söyledi:

”Ben öncelikle bu güzel iftar programına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Böyle güzel bir Ramazan akşamında, Ramazan’ın sonuna yaklaştığımız bu günlerde, Söğüt’te sizlerle birlikte aynı sofrada buluşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu organizasyonu ve bu organizasyonda emeği geçen başta Belediye Başkanımız Selim Yağcı olmak üzere tüm ekibine, Söğüt teşkilatımıza ve başkanına ve yakından uzaktan gelerek, burada bizleri yalnız bırakmayan siz değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta idrak edeceğimiz Kadir Gecenizin ve gelecek olan Ramazan Bayramının sağlık ve mutuluk içinde ulaşmayı Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, herkese selam ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”BİRLİKTE BİLECİK’İZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”

”Söğüt’ümüzün, Ertuğrulgazi Ocağı’nın çok değerli sakinleri, Ertuğrulgazi’nin torunları ve değerli hemşerilerim. Ben öncelikle Ramazan’ı Şerifinizin mübarek olmasını diliyorum. Bizleri bu akşam sofranıza ortak ettiğiniz için sizlerle birlikte iftar yapma şerefini bahşettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Hoşgeldiniz diyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Değerli kardeşlerim, hep birlikte Bilecik’iz, hep birlikte Türkiye’yiz. Emin olun, ülkemizin hangi noktasında olursak olalım, o noktadaki tüm kardeşlerimiz çok kıymetli ve değerlidir. Ramazan ayında olduğu gibi diğer zamanlarda yaşamımız, oluşan birlik ve beraberlik ile anlam buluyor. İşte Ramazan rahmet ve bereket ayı, Ramazan birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü ayı. Biz de Bilecik Belediyesi olarak Ramazan’ı Şerifin ruhuna uygun çalışmaları gerçekleştirmenin gayreti içindeyiz. Bu akşam da Ertuğrulgazi’nin Ocağı’nda, Ertuğrulgazi’nin torunları olan sizlerle buluşmak ve hep birlikte hem hal olmak bizleri mutlu ediyor. Bize bu imkanı sağlayan Söğüt İlçe Teşkilatımız ve başkanımıza ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu akşam ve her Ramazan akşamında güzel sofralar kurarken, birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemini unutmayalım. Çünkü çevremize baktığımızda birlikten, beraberlikten uzaklaştığında araya tefrika girdiğinde gönül coğrafyamızda oluşan sıkıntılı durumu görüyorsunuz. Bu sofralarda şükrederken, onları kurtuluşu ve selameti için hep birlikte dua edelim.”

CENABI ALLAH BİZLERİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE RAMAZAN BAYRAMINA ULAŞTIRSIN”

Konuşmasında; ”Cenabı Allah bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramına ulaştırsın” ifadelerini kulanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini ”Birliğimiz ve kardeşliğimizin daim olmasını diliyorum. Cenabı Hak hayırlısı ile idrak edip, Kadir Gecesi ve akabinde de Ramazan Bayramı’na ulaşmayı nasip etsin. Bu akşam aramızda çok değerli misafirlerimiz var. Eski Milletvekilimiz Fahrettin Poyraz var. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Aramızda yeni milletvekilimiz Halil Eldemir de var. Onlara da hoşgeldiniz diyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” ifadeleriyle tamamladı.

AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi ise Bilecik Belediyesi tarafından Söğüt’te çok güzel bir organizasyon gerçekleştirildiğini belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

11403435_595493000593663_3462294342921316967_n

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.