DOLAR
32,6005
EURO
34,8189
ALTIN
2.493,24
BIST
9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Ramazan Ayı Mukabeleleri Başlıyor.

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından 3 yıldır sürdürülen Ramazan’ı Şerif Mukabeleleri ile mahallelerimiz bu yıl da ramazan ayını bereketli geçirecek.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın büyük önem ve destek verdiği Ramazan’ı Şerif Mukabeleleri, mahallelerimizdeki mutluluk ve huzura vesile olmanın yanı sıra, komşuluk ilişkilerini güçlenmesini sağlıyor.

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Görevlisi Gassal Fatma Yılmaz, mukabeleler hakkında yaptığı açıklamada güzel bir çalışmayı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın projenin gerçekleştirilmesinde büyük katkılar sağladığını dile getiren Yılmaz, Başkan Selim Yağcı’ya teşekkür ederek, şunları söyledi:

”Üç yıldır mezarlıklar müdürlüğünde gassal olarak görev yapmaktayım ve üç yıldır üç konağımızda mukabeleler, okutuluyordu. Gelen güzel talepler ve olumlu tepkiler üzerine bu yıl da 6 tane konağımızda mukabeleler okutacağız. Bu kapsamda, Hürriyet mahallesi, Beşiktaş Mahallesi, kültür kongre merkezi, İsmetpaşa Mahallesi Ertuğrulgazi Mahallesi ve TOKİ’de bayanlarımıza yönelik, mukabelelerimiz olacak ve bütün bayan hemşehrilerimiz bu güzel programa katılabilirler. Mukabele saat ve tarihleri bilgisi, mahalle konaklarımızdaki afiş ve bilgilendirme metinlerinde mevcut. Bütün konaklara broşür asıldı ve mahalle muhtarlarına dağıtıldı. Bu hizmetimiz, belediyemizin ücretsiz hizmetidir. Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın destekleri ile yapılıyor. Mübarek aya giriyoruz her açıdan. İnşallah güzel bir şekilde rabbim tamamına erdirsin.” dedi.

MUKABELELERLE MAHALLELERİMİZDEKİ KOMŞULUK İLİŞKİLERİ CANLANIYOR

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü olarak doğumdan ölüme vatandaşlarımızın her anında yanında olabilmek düşüncesiyle yola çıktık. Bayanlar çok güzel tepkiler veriyor her yıl mukabele sayımız artıyor. Özellikle İsmetpaşa ve TOKİ olsun ortalama 100 ile 150’yi buluyor. Başka konaklarımızda da bu yönde talepler geliyok. Özellikle kültür ve kongre merkezinde olsun istiyorlar. Amacımız, bayanlarımızı, manevi anlamda birbirine yakınlaştırmak ve dayanışmayı sağlamaktır. Malum biliyorsunuz mahallelerde komşuluk ilişkileri zayıflıyor. Bayanlarımız, böyle güzel bir ortamda Kuranı kerim okurken birbirleriyle dayanışma içerisinde de oluyor. Komşuluk ilişkiler gelişiyor. 11 ayın Sultanı Ramazanı Şerifi bu mukabelelerle taçlandıyoruz, renklendiriyoruz. Bilecik Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla bütün bayanlarımızı davet ediyor mahalle konaklarına mukabeleye bekliyoruz.” dedi.

DSC_0087 DSC_0095 DSC_0085

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.