DOLAR
32,5032
EURO
34,9839
ALTIN
2.430,21
BIST
9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Ptt’nin 177. Kuruluş Yıldönümü Mesajı  

Ptt’nin 177. Kuruluş Yıldönümü Mesajı                                         

Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt PTT’nın 177. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bozkurt Mesajında şu ifadelere yer verdi:

Değerli basın mensupları ve Çalışma Arkadaşlarım;

 

Yaşamakta olduğumuz çağda değişim olgusunun, tüm dünyada olduğu gibi  ülkemizde de hemen her alanda ve her geçen gün etkisini artırdığı aşikardır.

Bu bağlamda  Kuruluşumuzun değişimi ve gelişimi yönünde atılan tüm adımlarda     şüphesiz ki birlik ve beraberlik duygusuyla hareket eden değerli çalışanlarımızın katkısı büyüktür.

177 yıldır Yüce Milletimizin hizmetinde olan kuruluşumuz hızla ilerleyen teknolojiyi kullanarak, değişen ihtiyaç ve gelişen piyasa şartlarında rekabet edebilmek için  hizmet kalitesini yükseltmiş olup, her geçen gün sağlanan yeniliklerle halkımızın teveccühüne mazhar olmuştur.   

PTT A.Ş. olarak vatanımızın dört bir yanında bulunan 4500 adet işyerimizde  görevli  41.000’e  yakın çalışanımızla  halkımıza  özveriyle ve en iyi şekilde hizmet vermekte olup,   personelimiz bunu kutsal bir vazife olarak kabul etmektedir.

Ayrıca bizler Bilecik PTT Başmüdürlüğü personeli olarak PTT hizmetlerini vatandaşlarımıza en iyi şekilde sunmanın gururu ile çalışmalarımıza özveri ve kararlılıkla devam etmekteyiz.  

Müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerin çeşitliliği elbette bizleri mutlu etmekte olup, dün olduğu gibi bugün ve yarın da tüm PTT çalışanları olarak halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için daha fazla gayret göstererek, Şirketimizi daha da ileriye taşıyacağız.

Önümüzdeki yıllarda da aynı kararlılık ve azimle Posta, Telgraf ve Kargo / Lojistik Hizmetlerimiz ile birlikte PTTMobil Araçlarımızla, Pttcell, Mobil havale, HGS (Hızlı Geçiş Sistemi), Pttsgorta yeri, PttAVM,Pttkep (Kayıtlı Elektronik Posta), E-imza,  Kişisel Pul, Mektup Sepeti ve Birleşik Posta (Dijital Baskı) gibi  hizmetlerimize yenilerini ekleyerek ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır.

İlimiz Merkezinde bulunan Adliye saray karşısındaki lojman binamızı 09.11.2017 tarihinde Genel Müdürlüğümüzce yeni bina inşa edilmesi için ihalesi yapılacak, Pazaryeri İlçemizde   PTT Hizmet Binamızı bitirilerek hizmet verilmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle,  PTT’ nin 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle bu mutlu günde burada bulunmalarından dolayı kendilerine teşekkürü borç bildiğim değerli basın mensuplarımıza ve değerli personelimize  sağlık ve başarılar dolu nice yıllar diliyorum.

 

Serhat BOZKURT

Bilecik PTT Başmüdürü

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.