DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

PTT Dodurga Şubesinin Açılışı Yapıldı

PTT Dodurga Şubesinin Açılışı Yapıldı. Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga Beldesinde daha önce faaliyet gösterip ardından kapatılan PTT Dodurga Şubesinin açılışı yapıldı.

PTT Dodurga Şubesinin açılışına Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, PTT Baş Müdürü Serhat Bozkurt, Eskişehir PTT Baş Müdürü Hüseyin Zengin, İşletme Müdürü Abdülaziz Çivik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Jandarma Karakol Komutanı Osman Baykal, AK Parti il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

PTT Şubesinin önünde gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, ”Daha önce var olan ancak kapatılan PTT Dodurga Şube açılış törenine katılım sağladık. Dodurga PTT Şubesinin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadesinde bulundu.

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna da Dodurga PTT Şubesinin açılışına ilişkin olarak, ”Beldemize hayırlı olsun. Beldemize yeniliklere devam ediyoruz. Beldemiz için çok önemli olan bir çalışmayı da Rabbimizin izniyle mübarek kandil gününde hizmete açmak başka bir güzel oldu. İnşallah yapacağız dediğimiz tüm projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Tuna, açılışa katılan, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’ya, PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt’a, Eskişehir PTT Baş Müdürü Hüseyin Zengin, İşletme Müdürü Abdülaziz Çivik ve PTT personeline, AFAD İl Müdürü Mehmet Hayri Demirel’e, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Aksu’ya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk’e, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy’a, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz’a, AK Parti İl genel meclisi ve Bilecik belediye meclis üyeleri, AK Parti Bozüyük Teşkilatı, önceki dönem Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve önceki dönem Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ile tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Edilen duaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve PTT Dodurga Şubesinden ilk işlem gerçekleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.