DOLAR
32,4470
EURO
34,7327
ALTIN
2.436,33
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

PROTOKOL ÜYELERİNDEN HUZUREVİ VE SEVGİ EVLERİ’NE ZİYARET

PROTOKOL ÜYELERİNDEN HUZUREVİ VE SEVGİ EVLERİ’NE ZİYARET

Bilecik protokolünden oluşan heyet, Kurban Bayramı dolayısıyla Bilecik Huzurevi ile Bilecik Sevgi Evleri sakinlerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Gerçekleştirilen bayram ziyaretine Vali Ahmet Hamdi Nayir, Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci, 2. Jandarma eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanı Albay Mehmet Yiğit, Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgül katıldı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, huzurevi ziyaretinde yaptığı kısa açıklamada kendilerinin protokol üyeleri olarak, büyükleri olan huzurevi sakinlerinin bayramını kutlamak için bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, ”Bayramlar büyükler ile küçüklerin buluştuğu güzel bir gelenek. Bizler de sizlerin küçükleri olarak bütün protokol üyelerimizle birlikte bayramınızı kutlamaya geldik. Çünkü bayram, büyüklerle olunca bayram oluyor. Sizlerin de burada güzel bir aile olduğunuzu gördük. Cenabı Allah hepinize sağlık ve sıhhat versin. Buradaki düzeninizi buradaki mutluluğunu bozdurmasın. Bayramlar, birleşme ve dayanışma günleridir aynı zamanda. Onun için sizin buradaki yardımlaşmanız ve dayanışmanız bizler için de çok önemlidir. Bayramlarda bir eksiklik olmasın. Sizin çocuklarınız yoksa bizi kendi çocuklarınız olarak kabul edin. Öyle bir aile havası içinde birlikte olalım. Allah sağlık ve sıhhat içinde nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

Huzurevi Temsilcisi Mustafa Yılmaz ise protokol üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, heyete teşekkür etti.

Huzurevi sakinleri ile sohbet ederek, çay içen protokol üyeleri daha sonra Bilecik Sevgi Evleri’ni ziyaret ederek, burada kalan gençlerle bir araya geldi.

DSC_9458 DSC_9460 1 2 4 6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.