DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Protokol üyeleri Emre Kırtasiye’nin açılışına katıldı

Bilecik’te protokol üyeleri AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım’ın kırtasiye dükkanın açılışına katıldı.

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım ve eşi Berrin Yıldırım’ın oğlunun adını verdiği Emre Kırtasiye’nin açılışına Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, İl Jandarma Komutan Albay Hacı Mehmet İnce ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi konuşma yapan işyeri yeri sahibi Serkan Yıldırım, uzun yıllar siyaset yaptığını anlatarak, “Siyaset bir tarafta, artık ticaret yapıyoruz. Siyasette konuşacak çok şey var ama, burada ticarette artık sözün bittiği yer diyelim. Burandan sonra siyaset burada yok inşallah” dedi.

” Bilecik’imiz her yönüyle gerçekten değişiyor ve gelişiyor”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise, haftanın ilk gününde hayırlı bir iş için burada toplandıklarını belirterek, “Söğüt törenlerimizin sonrasında yine güzel bir başlangıç. Şehrimizde yeni bir iş yerinin açılışında bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilecik’imiz her yönüyle gerçekten değişiyor ve gelişiyor. Bunun içerisinde ticari iş yerlerimiz arasındaki alternatiflik rekabet tabi şehrimizin gelişiminin ve değişiminin en güzel örneklerinden birisi ama zannedersem bu iş kolunda Serkan Bey mallarını açılışa bakarsak hemen ilk aşamada satmış gibi gözüküyor. Bu kadar güzel bir açılış töreniyle başlıyor. Tabi eğitim ve öğretim son derece önemli ve eğitim öğretim yılının başlangıcında yavrularımızın ihtiyaçlarını giderme noktasında böyle bir iş kolunun açılması, siyasette birlikte yürüdüğümüz kardeşimiz tarafından açılması ayrı bir şey. Ama tabi her şey nasibe bağlı bir şey. İnşallah bu açılışın, iş yerinin Serkan Bey’e, ailesine, şehrimize ve eğitim öğretim gören tüm yavrularımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi hep birlikte daha iyiye, daha güzele temennisiyle hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Bilecik İl Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz’ün okuduğu dualar sonrası protokol üyeleri Emre Kırtasiye’nin açılışını gerçekleştirdiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.