DOLAR
32,4730
EURO
34,9255
ALTIN
2.435,25
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

PROTOKOL BAYRAMLAŞMADA BULUŞTU

PROTOKOL BAYRAMLAŞMADA BULUŞTU
Ramazan ayının sona ermesi ile birlikte tüm İslâm aleminde kutlanan Ramazan Bayramı Bozüyük’te de coşkuyla kutlandı.
Bozüyük’te bayramın ilk gününde yapılan bayramlaşmaların ilki Bozüyük AK Parti İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR, 22,23 ve 24. Dönem milletvekili Dr Fahrettin POYRAZ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, AK Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK, İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ve partililerin katıldığı bayramlaşmada konuşan Başkan BAKICI birlik ve beraberlik vurgusu yaparak ülke olarak çok zor zamanlardan geçildiğini, fakat bölücülere ve hainlere fırsat verilmeyeceğini belirtti ve tüm İslâm aleminin bayramını kutladı. Daha sonra konuşan Milletvekili Halil ELDEMİR Ankara’da yaptıkları çalışmalarda ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ve Başbakan’ın emri ile Meclis tatili parti olarak kısa kesip çalışmalara biran önce devam edeceklerini bildirdi ve tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı.
Daha sonra birlikte Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu’na geçen Milletvekili ELDEMİR ve Belediye Başkanı Fatih BAKICI burada gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı. Milletvekili ELDEMİR ve beraberindekiler burada Bozüyük Kaymakamı Köksal ŞAKALAR ve diğer protokol üyeleri ile bayramlaşarak daha sonra Bilecik Valisi Süleyman ELBAN’ın da katıldığı Bozüyük Saffet Şeker Kız Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret ettiler. Burada görevlilerden bilgi aldıktan sonra yurtta kalan kız öğrenciler ile görüşen protokol üyeleri onların bayramlarını kutladı. Daha sonra birlikte Bozüyük Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerden biri olan Şehit Mustafa Özdemir Seyir terasına geçen protokol üyeleri burada çay içerek bir süre sohbet etti.
Bayramlaşma Ramazan Bayramı 4

Bayramlaşma Ramazan Bayramı 11

Bayramlaşma Ramazan Bayramı 16

Bayramlaşma Ramazan Bayramı 17

Bayramlaşma Ramazan Bayramı 1

Bayramlaşma Ramazan Bayramı 2

Bayramlaşma Ramazan Bayramı 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.