DOLAR
32,3693
EURO
35,0908
ALTIN
2.324,13
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Polis Teşkilatı’ndan Kızılay’ a kan bağışı

Polis Teşkilatı’ndan Kızılay’a kan bağışı

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Bilecik Kızılay Derneği işbirliğinde Bilecik Emniyet Müdürlüğü personeli kan bağışında bulundu.

Bilecik Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal yaptığı açıklamada; “Teşkilatımızın 173. Kuruluş Yıl dönümünde kan bağışı düzenledik. Biz emniyet teşkilatı olarak bir taraftan kamu düzenini, asayişi sağlarken diğer taraftan da vatandaşlık görevi olarak Kızılay’ımıza vazife olarak addettiğimiz kan bağışı yapmak istedik. Hepimiz için geçerli olan şey, hep deriz ya inşallah lazım olmaz diye ama nasıl biz polis olarak herkese, her vatandaşa lazım isek kanda her vatandaşımıza lazım olan bir şey. O yüzden bizde emniyet teşkilatı olarak arkadaşlarımızla birlikte bu hakkı verdik. Kızılayımıza da bu hakkımıza olumlu cevap verdiği için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bilecik Emniyet Müdür Ertuğrul Namal’ın konuşmasının ardından söz alan Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar; “Emniyet Müdürümüz Ertuğrul Namal nezdinde tüm emniyet mensuplarının 173. Kuruluş Yıl dönümünü kutluyorum. Kendileri bu özel günde canlarıyla, kanlarıyla Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundukları için çok teşekkür ediyorum. Onlar bu toplumun en bilinçli insanları olarak bir ünite kan verdiğinde üç kişiye can verdiğinin bilincindeler.” dedi.

Kan bağışının ardından Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar tarafından Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve birim müdürlerine teşekkür belgesi verildi.

Son olarak söz alan Emniyet Müdürü Ertuğrul , “Asıl görevimiz tabii ki kanımızı çekinmeden devletimiz ve milletimiz için vermek, şehitlerimiz nasıl bunu verdiyse bizler için gerektiğinde milletimiz için devletimiz için tüm arkadaşlarımız çekinmeden bu görevi sorumluluğu yerine getirecek inanca sahipler şükürler olsun” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.