DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
ALTIN
2.325,72
BIST
9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

PİNOKYONUN BURNU, TARKANIN KILICI, DALTONLARIN KOLU KIRILDI

MASAL KAHRAMANLARINA SALDIRI; PİNOKYONUN BURNU, TARKANIN KILICI, DALTONLARIN KOLU KIRILDI

 

            Yeşilkent Mahallesi Parkında çocuklar için ayrılan Tematik Park bölümüne monte edilen ve çocukların çok sevdiği Masal Kahramanları tahrip edildi.

Bozüyük’ün ilk tematik parkı olma özelliğini taşıyan Yeşilkent Mahallesi’ndeki Masal Kahramanları kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi. Yapıldığı ilk günden itibaren çocukların ve hatta yetişkinlerin bile ilgi odağı olan Masal Kahramanları gece ve gündüz ziyaretçi akınına uğrarken hatıra fotoğrafları içinde eşsiz bir mekân haline gelmişti. Vatandaşların böylesine yoğun ilgi gösterdiği bir alana yapılan saldırı herkes tarafından çirkin bulunurken özellikle çocukları çok üzdü. Mahalle sakinleri bu olayı kınarken “demek ki bazı art niyetli insanlar diğer insanların özellikle de çocukların mutlu olmasından rahatsızlık duyuyor. Ne kadar acı bir olay. Keşke herkes bizim için, çocuklarımız için yapılanlara sahip çıksa” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Vatandaşlardan parklara zarar verenleri gördüklerinde belediyeye yada emniyete bilgi vermelerini isteyen yetkililer ise son günlerde parklara yapılan saldırıların arttığını belirterek  vatandaşların bu konuda daha duyarlı olmalarını istediler.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın ilçe genelindeki yeşil alanların ve modern parkların sayısının arttırılması amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Yeşilkent Mahallesi’ne yapılan park yoğun ilgi görüyor. Parkın Tematik Park bölümünde devasal Güliver konsepti, Nasreddin Hoca, Aladdin, Ulubatlı Hasan, Malkoçoğlu ve atı, Tarkan, Keloğlan, Pinokyo, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Kırmızı Başlıklı Kız, Külkedisi, Redkit, Ali Baba Ve Kırk Haramiler gibi sevilen masal kahramanları yer alıyor. Uğur böceği gibi çeşitli hayvan figürlerinden oluşan, birbirinden ilginç ve güzel oyun guruplarının da yer aldığı park alanında ayrıca çocuklar için mini spor aletleri de bulunuyor. Gemi konseptli oyun gurubunun da çocuklar tarafından oldukça sevildiği park alanı çocuklar için eşsiz bir oyun alanı haline geldi.

Parklara Saldırı Masal Kahramanları 10 Parklara Saldırı Masal Kahramanları 1 Parklara Saldırı Masal Kahramanları 2 Parklara Saldırı Masal Kahramanları 3 Parklara Saldırı Masal Kahramanları 4 Parklara Saldırı Masal Kahramanları 5 Parklara Saldırı Masal Kahramanları 8 Parklara Saldırı Masal Kahramanları 9

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.