DOLAR
32,5273
EURO
34,6828
ALTIN
2.488,84
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

PİDELER 1 TL, HALK EKMEĞİ 50 KURUŞTAN SATILACAK”

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
”BİLECİK BELEDİYESİ HALK EKMEĞİ SATIŞ NOKTASINDA PİDELER 1 TL, HALK EKMEĞİ 50 KURUŞTAN SATILACAK”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Halk Ekmeği Satış Noktasında Ramazan ayı boyunca pideyi 1 TL’den, ekmeği ise; 50 kuruşa satılacaklarını, belirtti.
Aldıkları bütün kararlarda vatandaşımızın olduğu gibi esnafımızın da görüş ve önerilerini alarak en uygun olan kararı kamuoyuyla paylaştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, geçtiğimiz yıl vatandaşlarımızın hizmetine giren Bilecik Belediyesi Halk Ekmeği Satış Noktasında bu Ramazan ayında pidenin, 250 gram ekmeğin, 50 kuruş; 300 gram pidenin ise 1 TL’den satılacağını söyledi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, konu hakkında yaptığı açıklamada, göreve geldikleri 2004 yılından bu yana her konuda ve her yer durumda vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanında yer aldıklarını belirtti.
”RAMAZAN AYI BU YIL DA BİLECİK’TE ÇOK GÜZEL OLACAK”
Bilecik Belediye Başkanlığı’na ait imkanları en uygun şekliyle vatandaşların hizmetine sunma gayretinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, bu yıl Ramazan ayında satılacak olan Ramazan pidesi ve ekmek fiyatlarına ilişkin şunları kaydetti:
”12 yıldır hemşehrilerimizle birlikte birçok güzelliğe ve iyiliğe imza attık, güzel çalışmaları hep birlikte gerçekleştirdik. Biliyorsunuz ki her zaman belirttiğimiz gibi birlik ve beraberlik ayı olan Ramazanda yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik çok daha ön plana çıkmaktadır. Bu çerçevede de Belediye Başkanlığı olarak yıllardır yaptığımız ve artık geleneksel hale gelen iftar programlarımızda aynı şekilde devam ettiriyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz Mahalle iftarlarımız ile bütün mahalle sakinlerini iftar sofrasında bir araya getiriyoruz ve burada iftarımızı birlikte açıyoruz. Ayrıca, şehir merkezindeki kültür sitesinde de iftar programlarımız devam ediyor ve her yıl olduğu gibi bu yıl da Kültür Sitemizde bin kişiyi aşkın insanımızı aynı iftar sofrasında buluşturacağız. Bu yıl ikinci kez olmak üzere aynı şekilde vatandaşlarımızı yine Kültür Sitesi’nde sahurda da buluşturuyoruz. Burada farklı bir atmosferde ve farklı bir ortamda sahur yapmak isteyen tüm hemşehrilerimizi kardeşlerimizi de buraya davet ediyoruz.
SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE BİRÇOK GÜZEL HİZMETİ VATANDAŞLARIMIZA SUNUYORUZ”
Konuşmasında; ”Sosyal Belediyecilik anlaşıyı ile birçok güzel hizmeti vatandaşlarımıza sunuyoruz” ifadelerine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:
”Belediyemizin yapmış olduğu sosyal yardımlarda geçen sene farklılık oraya getirdik. Sosyal yardımlarda artık torba paket götürme yerine vatandaşlarımıza yardım kartları dağıtıyoruz. Böylece hem gereksiz bir iş yoğunluğunu önlemiş oluyoruz, hem de yardım kartlarıyla ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin istedikleri yerde ve istedikleri alışverişi yapmalarına imkan vermiş oluyoruz. Bilecik Belediyesi olarak şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızı memnun edecek birçok güzel çalışma ve kararları veririz İnşaallah.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.