DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

PEYGAMBER EFENDİMİZİ” MEHMET EMİN AY’DAN DİNLEDİK

Bilecik Belediyesi tarafından 2014 yılı kültür ve sanat yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve  Şair, Yazar ve Televizyon Programcısı Serdar Tuncer’in sunduğu ‘Kalbe Düşünce” adlı programa konuk olan Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Peygamber Efendimizin hayatı ve birçok güzel yönünü anlattı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen güzel etkinlikte, Peygamber Efendimizin hayatı, sahabeleriyle olan münasebetleri, toplum hayatına olan güzel örnek yaşantısı, aile hayatı ile Kerbela Hadisesi ve Ehli Beyte olması gereken muhabbetin nasıl olması gerektiği konularını Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’dan dinledik.

Serdar Tuncer’in, kendisine has güzel üslubuyla şiirlerini seslendirdiği programda ayrıca Sanatçı Cihan Yıldız ekibiyle güzel bir müzik dinletisi sundu.

Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, sohbet öncesi yaptığı kısa açıklamada, kendisinin Bileciklilerle buluşmasına vesile olduğu için Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, başta olmak üzere Başkan Vekili Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

”Güzel Osmanlı’nın güzel ili olan Bilecik’te olduğum için çok mutluyum” ifadelerini kullanan Mehmet Emin Ay, ”Ayrıca İl Müftümüz, şehrimizde ilim ve irfana hizmet eden din görevlilerimiz ve bu salonu gönülleriyle dolduran siz değerli kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bu gece İnşallah her konuda rehberimiz olan Peygamber Efendimizin güzel hayatından güzel örnekleri paylaşacağız” dedi.

Serdar Tuncer ise Bilecik’te her hafta değerli bir konuğu Bilecik’te ağırlayacaklarını belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya bu anlamda verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Tuncer, önümüzdeki ay olan 19 Aralık tarihinde Prof. Dr. Saadettin Ökten ile Hazreti Mevlana’yı konuşacaklarını belirtti.

Programda Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’a bir çiçek taktim ederek, fotoğraf çektirdi.

Programın sonunda vatandaşlarımıza Aşure ikramı yapıldı.

DSC_2224 DSC_2269 DSC_2297

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.