DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
15°C
Bilecik
15°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Personelin Kahvesinden Tasarrufa Giden Belediye Ücretsiz Gezi Düzenliyor

Personelin Kahvesinden Tasarrufa Giden Belediye Ücretsiz Gezi Düzenliyor

Ekonomik şartlar gerekçesiyle Bakanlıkça kamu kurumlarına tasarruf tedbirlerini hayata geçirin emri üzerine personelin su ve kahvesinde kısıtlamaya giden belediye ücretsiz kültür gezilerine devam ediyor.

Bilecik Belediyesinin geçtiğimiz günlerde iç yazışmalarının afişe edilmesiyle ortaya çıkan ve personelin çay ocağına girmesini yasaklamaya kadar giden gülünç tasarruf tedbirinin ardından sosyal medyada ücretsiz kültür gezilerine devam ettiği anlaşıldı. Bu geziler öyle böyle geziler değil, altı otobüs  bir midibüs gördüm gezi toplanma alanlarında 40 TL ye yaklaştığı düşünüldüğünde motorinin varın siz düşünün ki şoför, yemek masrafı, müze giriş ücretleri kültür gezisi ya muhtemel bir müze ziyareti yapılır düşüncesiyle yok bu masrafın içinde. Hadi bakalım güle güle gidin güle güle de gelin lütfen dönüş yolunda oyun havalarına eşlik etmeyi unutmayın otobüs de yadırgamasın.

Unutmadan bir de konserler var. Sanata asla karşı değilim ama bir taraftan tasarruf edeceğiz diye kahveyi temsile indirip diğer taraftan konser, gezi düzenleyemezsiniz. Bunların sözleşmeleri daha evvel yapıldı denebilir e bu da öngörüsüzlüktür ekonominin iyi olmadığını tasarruf ekonomisine geçin konulu yazı gelene kadar anlayamadınız mı? Sürekli gülelim eğlenelimle olmaz bu işler.

Bir sonraki yazımızda nasıl tasarruf ediliri ele alacağız!!

Nazan L. Buka

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.