DOLAR
32,5226
EURO
34,6495
ALTIN
2.500,51
BIST
9.664,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

PELİTÖZÜ MAHALLESİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

İki gün boyunca ilimizde ağırladığımız Hemşehrimiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ziyaret ettiği Pelitözü sakinlerine doğal gaz sözü verdi.

Beraberinde; Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve kalabalık grupla Pelitözü Mahallesine giden Bakan Dönmez, Bakanlık olarak gerekli çalışmalar ve görüşmelerin tamamlandığını ve Pelitözü Mahallesine doğalgazı getireceklerini söyledi.

Gaz Dağıtım Şirketinin yetkilileri ile de görüştüm. İnşallah en kısa zamanda sizleri kömürden kurtarmış olacağız. Ormanlar biraz rahat etsin. Doğal gazı da zaten belediye sınırları içinde olan yerlere getirmemiz gerekiyor. İnşallah yine Bilecik merkeze yakın birkaç köyümüzün olduğunu Belediye Başkanımız söyledi. Oradaki Muhtarlarımız da vatandaşlarımız şehre bağlanma noktasında ortak bir karar verirlerse önümüzdeki dönemde oraları da doğalgaza kavuştururuz. Pelitözü ile ilgili olarak Sayın Muhtarım bizden doğal gaz ile ilgili müjde istedi. Biz de yeter ki Pelitözü Mahallemizin sakinleri istesin, olur dedik. Pelitözü Mahallesine de doğal gazı getireceğiz. Hayırlı ve uğurlu olsun.’’ İfadelerini kullandı.

BAŞKAN CAN:

‘’HÜKÜMETİMİZİN DESTEKLERİYLE PELİTÖZÜ MAHALLEMİZ İÇİN GÜZEL ÇALIŞMALAR PLANLADIK’’

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkanı Nihat Can ise yaptığı konuşmada Bakanımız Fatih Dönmez’in ilimize teşrifleri ve katkıları dolayısıyla teşekkür ederek, ‘’Çok şükür her zaman hükümetimizin değerli üyelerinin desteklerini yanımızda buluyoruz. Bu anlamda Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönem için Pelitözü Mahallemiz için çok güzel ve sürpriz çalışmalarımız olacak’’ ifadelerini kullandı.

Bakanımızın müjdesini büyük bir sevinçle karşılayan Mahalle Muhtarı Ahmet Aydın ve mahalle sakinleri duydukları memnuniyeti belirterek, Bakanımız Fatih dönmez ve Belediye Başkanımız Nihat Can’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.