Bir çok kazanın yaşandığı Pazaryeri kavşağında trafik kazaları yaşanmaya devam ediyor.
Çok sayıda kaza,yaralı ve hurdaya dönen araçların görüldüğü Pazaryeri kavşağıyla ilgili olarak henüz bir çalışma yapılmadı. Şu ana kadar can kaybı yaşanmaması yüreklere su serperken,vatandaş Pazaryeri kavşağıyla ilgili olarak,en kısa sürede yetkililer tarafından bir çözüm üretilmesi gerektiğini belirtti.
Pazaryeri İl Genel Meclisi Üyesi Haluk Filizli tarafından Pazaryeri kavşağıyla ilgili olarak Karayolları Bölge Müdürüne daha önce dilekçe verilmişti.Karayolları Bölge Müdürü dilekçeye cevaben; ” Araçlar kavşağa 50 km gibi düşük bir hızla girerlerse o zaman kaza yaşanmaz.” demişti.
Bu yolu kullanan araç sahiplerinin korkulu rüyası haline gelen Pazaryeri kavşağında hiçbir ışıklı uyarı yer almaması yoldaki sürüş tedirginliği arttırırken,vatandaşlar üst geçit yapılama ihtimali olmayan kavşağın, bu durumundan sadece batçık, yani alt geçit yapılmasıyla kurtulunabileceğini dile getirdi.