DOLAR
32,5032
EURO
34,9839
ALTIN
2.430,21
BIST
9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Pazaryeri Turizm İlçesi Olma Yolunda Hızla İlerliyor

Pazaryeri Turizm İlçesi Olma Yolunda Hızla İlerliyor

Pazaryeri Belediyesinde Turizm Konulu toplantı yapıldı. Toplantıda Pazaryeri Belediyesinin  Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının 2014 yılı mali desteklerinden biri olan  Kırsalda ekonomik Gelişmeye  Destek  konusulu Hibe desteğinden yararlanmak için  Hazırlanacak proje öncesinde  toplantı yaptı.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın makamında gerçekleşen  toplantıya İl Genel Meclis üyeleri Hüseyin Ünal ve Nazmi Ceyhan , Kınık Köyü Muhtarı Salim Yaşar, Küçükelmalı Muhtarı Fazlı Sevim, Günyurdu Köyü Muhtarı İbrahim Gül, Köylere Hüzmet Götürme Birliği üyeleri olan Alınca Köyü Muhtarı Sezai Güral,Gümüşdere Köyü Muhtarı  Erol Öztürk,Orman İşletme Şefi  Eren Karbuz ve Proje yazılımını  üstlenen INNOVASIA PATANT firması yetkilisi  Gürhan İlhan  Katıldı .

 

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın  Toplantıda Pazaryerinin Turizm ilçesi olmak iiçin neler yapılabileceği  hakkında  bilgi verdi ve Toplantıya katılanların görüşlerini aldı.  Pazaryerini bir turizm ilçesi  yapılabilmesi için BEBKA’nın  hibe  projesinin önemi değinildi. Bu projenin hazırlanabilmesi için  birlik ve beraberlik içinde  hazırlanılması  gerektiği görüşüne varıldı.  INNOVASIA PATANT  firmasının projeyi   hazırlamasından sonra  yeniden toplanılmasına  karar verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.