DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Pazaryeri Günyurdu Kavşağı yol çalışması

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde ulaşım sorunlarının giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçenin ulaşım sorunlarını çözmeye devam ettiklerini söyledi.

Yalçın “Halkımızın bizden istekleri olan Dereköy-Günyurdu ayrımı tehlike arz ediyordu.Bu kör noktada bir çok defa ölümlü trafik kazaları yaşandığı için bizim için önem arz ediyordu. Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yaptığımız yazışmalarda bu kör noktanın günümüz şartlarına uygun olmasını dile getirdik.Yerinde inceleme yapan Bölge müdürlüğü burayı 2016 yatırım planı içine aldılar.Proje çizildi,fakat Ankara-İzmir otoyolu viyadük ayaklarının bu alana denk gelmesiyle yeniden proje değişikliği yapılarak refüjlü yol olarak yeniden çizildi ve çalışmalara başlandı.Yolumuz yavaş yavaş görünüm kazanmaya başladı.Alt malzeme ve silindir çalışmaları bitmek üzere,10-15 gün içinde asfaltı dökülecek.”dedi.
Yalçın,ilçenin bir sorununu çözmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek,

” Göreve geldiğimizden bu yana Pazaryeri’nin en önemli sorunlarını yani 30-40-50 yıllık sorunları için gayret gösteriyoruz.Bunlarsan Ahıdağı yolu , imar planları ,kavşak ve bölünmüş yol projesi ,kör noktaları,alt yapı hizmetlerini örnek olarak sıralayabiliriz. Her zaman birinci önceliğimiz ulaşım oldu.Eğer bir yere ulaşabiliyorsanız o yerin güzelliklerini görebiliyorsunuz. Bizim Pazarcığımız da her yönden güzelliklere sahip. Hedefimiz Pazaryeri Belediyesi’nin 100. Yılı olan 2018 yılında Pazaryeri’nin hem batı hem de doğu kısmındaki yol sorununu çözmektir. Bu yatırımda başta Sayın Milletvekilimiz Halil Eldemir olmak üzere , emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlara , kişilere şükranlarımı sunuyorum.

Halkımızın desteği devam ettiği sürece Pazaryeri’ni geliştirmeye değiştirmeye devam edeceğiz.Hem demokrasi nöbetlerini tutmaya hem de yatırımlara devam ediyoruz. Hep birlikte başaracağız Pazaryeri kazanacak.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.