DOLAR
32,5093
EURO
34,9403
ALTIN
2.433,27
BIST
9.781,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin 2. ihalesi de iptal edildi

Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin 2. ihalesi de iptal edildi.

Bilecik Gençlik ve Spor Müdürlüğüne geçtiğimiz yıllarda Gençlik Merkezi yapılması amacıyla devri gerçekleştirilen Pazaryeri eski Sağlık Ocağının ihalesi 2.kez iptal edildi.  

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın Ankara’daki temaslarının ardından 2 milyon 200 bin Türk Lirası ödeneği çıkan ve akabinde Çevre Şehircilik Müdürlüğü tarafından plan ve projesi hazırlanan Gençlik Merkezi binasının 2016 yılının 11. ayından beri ihalesinin bir türlü yapılamaması Pazaryeri halkı tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Pazaryeri’nde yaşayan vatandaşlar yapılması için ödeneğinin dahi hazır olduğu Gençlik Merkezinin bu zamana kadar yapılamamış olmasını ‘Bürokrasi kurbanı’ olarak nitelendirirken, yetkili mercilerden 2.kez iptal edilen Gençlik Merkezi inşaatının en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını istiyor.

Yorumlar

  1. Mustafa dedi ki:

    Hiçbir şekilde bürokrasi kurbanı değil bu iş. Tamamen iş bilmeyen, tecrübesiz teknik kadro tarafından hazırlanan proje ve yaklaşık maliyet nedeniyle bu iş bu şekilde yapılamamaktadır.