DOLAR
32,5615
EURO
34,9979
ALTIN
2.435,97
BIST
9.778,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Pazaryeri Belediyesi; Gençlerimize Verdiğimiz Sözü Tuttuk

 

Pazaryeri Belediyesi; Gençlerimize Verdiğimiz Sözü Tuttuk

Pazaryeri Belediyesi  halı saha projesi  6 aralık 2013 Cuma günü hizmete açılacak. 

Pazaryeri İlçesi hizmete doymuyor. Pazaryeri Belediyesinin   en önemli sosyal projelerinden biri olan halı saha projesi  tamamlanmak üzere. Gençlerimize  verdiğimiz sözü tuttuk  diyerek sözlerine başlayan  Belediye Başkanımız Muzaffer Yalçın   sporun, yaşamın bir parçası olduğunu belirterek şöyle devam etti “”İlçemize bir kapalı halı saha kazandırmanın kıvancını yaşıyoruz. Kapalı halı sahamız  gençlerimizin hayali olan  ve kendini genç hissedenler için hazırladığımız bir projedir. İlçemizde spora olan ilgi çok yoğun, bizde insanlarımızın bu isteklerini yerine getirebilmek adına özlemini hasretini duydukları bir  kapalı  halı  sahayı hizmete sunuyoruz. 2009 yılın yerel seçimlerinde  seçim vaadimiz olan gençlerimize  halı saha  sözümüzü  yerine getirmek için  çalışmalarımıza başladık .

Gençler için sağlıklı yaşam ve spor alanları kapsamında  Yeni Mahalle  Mezarlık  yanındaki  mezbelelik bir halde olan  arsayı değerlendirerek  spor tesisi  projesiyle  günümüz şartlarına uygun halkımızın yararlanabileceği  bir  mekana dönüştürmek için  projeler  hazırladık. önce bir basket bol sahası yaptık.  Daha sonra  arsamızın 1.125 m2 lik bölümünde kapalı halı saha yapımı için  2013  yılı  haziran ayı sonunda  ST inşaata ihale edilen  projemizin sözleşmesini temmuz ayı sonunda  yaparak  ilçemize kapalı halı saha kazandırmak için  faaliyete geçtik. Kısa   süre içerisinde  zemini hazırlanıp  Halı sahanın betonu tamamlandıktan sonra 15 cm yüksekliğinde  halı sahanın alanına makine ile serilip  Serilip sıkıştırılarak Halı saha zemini tesviye edilip halı serilme aşamasına getirildi. çelik konstrüksiyon  yapıda  çevreleyerek  üzerini PVC özel laklı, sıcak soğuk hava dirençli branda ile çevreledik.  İçerisine sentetik  çim halı   serildi.  Çalışmalarımız neredeyse tamamlandı. kapalı halı sahamızın girişine kilitli parke çalışması yapıyoruz sahanın sadece elektrik tesisatı kaldı .kısa sürede  onuda tamamlayarak  kapalı gençlerimize sporseverlere güzel bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz biz çalıştıkça Pazaryeri kazanıyor pazaryeri’nde değişim devam ediyor sonra  vakit kaybetmeden 6 Aralık 2013 Cuma günü  hizmete açmaya hazırlanıyoruz ilçemize hayırlı uğurlu  olsun “ dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.