DOLAR
32,5110
EURO
34,8958
ALTIN
2.455,36
BIST
9.889,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

PAZARYERİ BELEDİYESİ FUTBOL OKULU AÇILDI

17 mayıs  Cumartesi günü Pazaryeri İlçe stadyumunda yapılan  açılışa  Belediye Başkanımız Muzaffer Yalçın,  Futbol Okuluna sponsor olan  ERŞAN  ET  Ürünleri  sahibi Erdal Erşan , Belediye Meclis Üyeleri , İl Genel Meclis üyeleri , Ak Parti İlçe teşkilatı, sporseverler ,futbol okulu öğrencileri   ve aileler  katıldı.

Futbol okulu  78  sporcu ile  ilk antrenmanlarına başladı. 9-12 yaş erkek öğrencilerin kayıt olduğu ve haftada 2 gün İsmail Öztürk ‘ün antranörlüğünde  futbol okuluna ilgi her geçen gün artıyor.

Belediye Başkanımız Muzaffer Yalçın  “ Amacımız  Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın topluma faydalı bireyler olarak yetiştirilmesine katkıda bulunmak, Sporun evrensel boyutları içerisinde, genç sporcularımızın bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlamak, Bir takım oyunu olan Futbolu öğreterek, genç sporcularımızın enerjilerini paylaşmayı ve yardımlaşmayı öğrenmelerini ve böylece birlikte üretken bir yapıya sahip olmalarını sağlamak, aynı zamanda rakibe, hakeme, seyirciye saygılı sporcular yetiştirmek. Hedefimiz  ilçemizden  gelecek yıllarda Futbol Akademisi’nde forma giyecek futbolcular yetiştirerek Türkiye ve dünya spor camiasına kazandırmaktır. Futbol okulumuza  78 öğrenci kayıt yaptırdı. Gördüğümüz ilgi  bu sayının dahada artacağını  gösteriyor. Futbol okulumuzun açılmasında gayret gösteren teknik  eğitmen İsmail Öztürk’ e ve  Çocuklarımıza  futbol okulunda  kullanacakları  forma top ve teknik  malzeme alımında maddi  destek sağlayan  ERŞAN ET ÜRÜNLERİ  sahibi   Sayın Erdal ERŞAN’A  Çocuklarımız ve ilçe halkım  adına çok teşekkür ediyorum. Futbol okulumuz ilçemize ve sporseverlere hayırlı olsun “ diye konuştu ve tüm futbol oyuncusu adaylarına forma dağıtarak, başarılar diledi.

Teknik antranör İsmail Öztürk  ilgi gören futbol  okulunun, futbol akademisine dönüştürülmesi için gerekli girişimleri başlattıklarını bildirdi.  Gerekli  alt yapıyı oluşturmada  desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Yalçın’a ve maddi destekte bulunan sayın Erdal Erşana Öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum dedi.

s ss sss

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.