DOLAR
32,3799
EURO
35,1599
ALTIN
2.323,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in 10 Kasım Mesajı

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in 10 Kasım Mesajı. Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında Şahin, şunları kaydetti:

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Tarihin akışını değiştiren ve yaşadığı çağa damgasını vuran Atatürk, askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıflarının yanı sıra bilgisi, hoşgörüsü, barışçıl olması, demokrat kimliği ve ileri görüşlülüğü ile tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir önderdir.

Vatanına ve milletine duyduğu bağlılık ve sevgiyle büyük başarılar elde eden Atatürk, cephede büyük zaferlere imza atmış, savaş meydanlarının dışında da büyük düşünür ve devlet adamı kimliğiyle Cumhuriyet’e giden yolun mimarı olmuştur. Yokluğun, esaretin kol gezdiği bir dönemde hem cephedeki askere hem de çaresiz halkına umut olan Büyük Önder, silah arkadaşları ile birlikte üzerinde yaşadığımız bu topraklarda yeni bir gelecek inşa etmiştir.

Bir ulusun kaderine yön veren ve adeta tarihin akışını değiştiren Aziz Atatürk ve silah arkadaşlarının bu topraklarda verilen amansız mücadele ile temellerini attığı Cumhuriyetimiz, genç nesillerle kuşaktan kuşağa taşınarak ebediyete kadar korunacaktır.

Bu vesileyle Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasını saygı ile yad ediyor, O’na, Kahraman Silah Arkadaşlarına, Aziz Şehitlerimize ve ebediyete intikal eden Şanlı Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Zekiye Tekin
Pazaryeri Belediye Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.