DOLAR
32,5147
EURO
34,8095
ALTIN
2.430,83
BIST
9.716,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

“PAZAR GÜNÜ SAAT 15:00’TE BÜTÜN TARAFTARLARIMIZI DESTEĞE BEKLİYORUZ”

BİLECİK BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ANTRENÖRÜ KARABULUT:
”BU HAFTA PAZAR GÜNÜ SAAT 15:00’TE BÜTÜN TARAFTARLARIMIZI DESTEĞE BEKLİYORUZ”
Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Yeşer Karabulut bu hafta, Balıkesir Karesi Belediyespor Basketbol takımını Bilecik’te ağırlayacaklarını belirterek, ”Bu hafta Pazar günü saat: 15:00’te bütün taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz” dedi.
Karşılaşmanın sezondaki önemine değinen Karabulut, taraftarın kendileri için büyük bir güç kaynağı olduğunu belirterek, şunları söyledi:
”2015- 2016 sezonunun en önemli karşılaşmalarından birine bu Pazar günü saat: 15:00’te çıkacağız. İyi bir şekilde devam ettiğimiz sezonda çok ciddi bir rakip ile karşı karşıya geleceğiz. Şu ana kadar eleme turu müsabakalarında bir mağlubiyetimiz oldu. O da Balıkesir takımı Karesi Belediyesi. Karesi Belediyesi’ni bu hafta konuk edeceğiz. Gerçekten önemli bir karşılaşma bizleri bekliyor. Grubun liderlik karşılaşması. Balıkesir’de çok iyi bir müsabaka oynadık. Çok çekişmeli bir şekilde geçen karşılaşmayı, kendi evinde kazandı. Çok ciddi, çok kuvvetli ve çok iyi kadrosu olan bir takım. Biz de bu anlamda iyi bir takımız. Bu hafta Pazar günü onları şehrimizde ağırlayacağız.” dedi.
TARAFTARA GÜZEL BİR MAÇ İZLETECEĞİMİZE İNANIYORUM”
Konuşmasında; ”Taraftara çok güzel bir maç izleteceğimize inanıyorum” ifadelerini kullanan Karabulut, sözlerini şöyle tamamladı:
”Çok güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Selim Yağcı ile de geçtiğimiz Pazartesi günü bir toplantı yaptık. Kendisi yoğun programından zaman bulabilirse bizlerin yanında olacağını söyledi. Bir tane sakat oyuncumuz var. Sinan Karamanlıer. O bizi biraz üzdü ancak onun yokluğunda da en iyisini yapmak için arkadaşlarımız gayret gösterecek. Bu grubun liderlik karşılaşması olan kritik buluşmada Bilecik’teki, bu güne kadar bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızı bekliyoruz. Onları yanımızda bulmak bizlere gerçekten büyük güç veriyor ve bizleri mutlu ediyor. İnşallah onlar da bizleri Pazar günü yalnız bırakmazlar. Tekrar belirteceğim şekliyle bu Pazar günü saat: 15:00’teki Atatürk Spor Salonu’ndaki karşılaşmaya bütün taraftarlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.