DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
ALTIN
2.325,70
BIST
9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

PARKLARDA ÜCRETSİZ İNTERNET UYGULAMASI BAŞLADI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın 30 Mart Yerel Seçimleri öncesindeki seçim vaatleri arasında yer alan parklarda ücretsiz internet projesi hayata geçirildi.

Bozüyük Belediyesi tarafından uygulamaya konulan proje kapsamında ilk olarak 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı, İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan Cemalettin Köklü Parkı ve otogarda ücretsiz internet alt yapısı hazırlanarak uygulama başlatıldı.

Kullanıcıların sisteme giriş yapmasıyla birlikte bağlanma süreci başlayan internet sorgulamasında sistem TC kimlik numarası ile çalışıyor. Kullanıcıların sisteme girdiği TC numarası Türkiye Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü tarafından sorgulanıyor. Doğru girilen TC numarası ile sisteme giriş yapılıyor. 5651 numaralı kanun gereği LOC kayıtları tutulan ve yasaklı sitelere girişlerin engelli olduğu sistem kullanıcılar içinde güvenlik sağlıyor. Ücretsiz internete kullanıcılar cep telefonu, tablet, bilgisayar ve notebook ile kolaylıkla bağlanabiliyor. Şu anda 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı, İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan Cemalettin Köklü Parkı ile otogarın tamamında ve bu mekanların çevresindeki 100 metrelik bir alan içerisinde ücretsiz internet uygulaması sorunsuz olarak vatandaşlara hizmet veriyor. Ücretsiz internet uygulaması yakın bir zaman içerisinde Şeyh Şamil Parkı, Yeşilkent Parkı ve Mahalle Konakları gibi kalabalık gurupların kullandığı mekanlara da uygulanarak sistemin genişletilmesi ve kullanıcı kitlesinin arttırılması planlanıyor.

Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ve memnuniyetle karşıladığı uygulama hakkında memnuniyetlerini dile getiren internet kullanıcıları Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ederek “ Başkanımız sağolsun bize verdiği sözü tuttu” dediler.

Parklarda İnternet Projesi Başladı 1 Parklarda İnternet Projesi Başladı 2 Parklarda İnternet Projesi Başladı 3 Parklarda İnternet Projesi Başladı 4

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.