DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARI İLE BİLECİK GÜZELLEŞİYOR

Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla şehrimiz güzelleşiyor

2018 yılı Park ve Bahçeler Müdürlüğü Faaliyet Raporundaki verilere göre ilimizdeki, Park, bahçe, oyun ve dinlenme alanları ile şehrimizin birçok noktasında gerçekleştirilen bitki çalışmaları ile Bilecik’in güzelliğine güzellik kattık.

Bir yıllık çalışma kapsamında; 17.164 metrekarelik alanda yeşillendirme çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü; Bilecik’te 22 bin 778 adet fide, fidan, ağaç ve çalı bitkisini toprakla buluşturdu.

Aynı şekilde 99 bin 179 adet yazlık ve kışlık mevsimlik çiçeği, Bilecik toprağıyla buluşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Belediye Sera alanında 71 bin 810 adet bitki üreterek, şehrimize kazandırdı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmaları kapsamında ayrıca; 4 milyon 966 bin 582 metrekare alanda çim biçimi, 163. 668 budama çalışması ve 2 bin 575 metrekare kauçuk parke döşemesi gerçekleştirdi.

6 YENİ PARK İLE 9 REVİZE EDİLEN PARKI ÇOCUKLARIMIZIN HİZMETİNE SUNDUK

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalar kapsamında ayrıca ilimizdeki çocukları, yaptığı çalışmalarla sevindirmeye devam ediyor.

15 yıllık hizmeti boyunca Bilecik’imizi yaklaşık 120 park, bahçe ve oyun alanı ile buluşturan Bilecik Belediyesi, 2018 yılı çalışmaları kapsamında 6 adet yeni çocuk parkı ile 9 adet revize edilen parkı çocuklarımızın hizmetine sundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.