DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Osmaneli’den Kısa Kısa

Osmaneli’den Kısa Kısa.

Borcak Köyü, Su Sorunu Çözüldü. Borcak Köyünde yıllardır süren su sorunu çözüldü. Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal’ın organizasyonunda yapılan yatırımla köy yeterli suya kavuştu. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin: “Değerli ve çalışkan kaymakamımıza ilçemiz ve köylerimiz projelerine, yatırımlarına verdiği önem ve destekler için Osmaneli halkı adına teşekkür ediyoruz.

Osmaneli Belediyesi olarak birlik ve beraberlik içinde İlçemize ve köylerimize hizmet götürülmesi konusunda tüm imkanlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizin sonucunu, ilçemize bereket ve bolluk olarak veriyor.” dedi.

 

Köylere Spor Tesisi Yapılmaya Devam Ediliyor
Osmaneli Belediyesi çocuklara ve gençlere büyük değer ve önem veriyor. İlçede halı saha sayısını 11’e çıkaran Osmaneli Belediyesi şu an faaliyette olan halı saha sayısını 8 olarak açıkladı. Osmaneli de 45 gün içinde halı saha sayısı 11 adete çıkacak. Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleri ile basketbol, voleybol, tenis, bisiklet yolu, spor salonları ve yüzme havuzu yatırımları sürüyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Osmaneli Belediyesi köylere de spor tesisleri kazandırmaya da devam ediyor. Hisarcık Beşevler de yaptığımız halı sahanın yanına basketbol/voleybol sahası yapılıyor. Çerkeşliye yapılan halı saha çalışmaları bitti ve hizmete açıldı. Yeşil Çimen Köyünde başlanan halı saha iki haftaya bitecek. Sonrası Medetli Köyünde Halı Saha yapımına başlanacak. Devamında bunu Soğucakpınar, Gaziler, Selçik halı sahaları izleyecek. Osmaneli en çok köy nüfusuna sahip ilçe. Köylerde genç nüfus çok. Spor tesislerimizle çocuklara ve gençlere spor yapma olacağı sunmaya devam ediliyor.

Başkan Münür Şahin; “spor yatırımlarımızda desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu, Milletvekilimiz Selim Yağcı, İl Başkanımız Serkan Yıldırım, İlçe başkanımız Şaban Güdem, İl-İlçe Gençlik ve spor müdürlerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Su Sporları Tesisi Yapılacak
Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli Kaymakamlığı işbirliği ile Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleri ile Çerkeşli Muhtarlığımızın piknik alanına Su Sporları Merkezi yapılacak.

Belediye Başkanı Münür Şahin: “Ak Parti ilçe Başkanımız Şaban Güdem ve Meclis üyemiz Mustafa Çakıcı ve Çerkeşli muhtarımızla piknik alanında incelemelerde bulunduk. 2023 yılında inşallah tesisleri tamamlar çocuklarımızın ve gençlerimizin kullanımına sunarız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.