DOLAR
32,2691
EURO
34,7732
ALTIN
2.412,18
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Açık
22°C
Bilecik
22°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C

Osmaneli’de Meyve Suyu Üretimi Yapılacak

Osmaneli’de Meyve Suyu Üretimi Yapılacak.

Osmaneli Belediyesi BEBKA destekleri ile Hisarcık-Beşevler Köyümüzde kurduğu yöresel ürün üretme tesisleri ile ayva lokumu, nar lokumu, salça, ayva pekmezi, ayva çayı, recel, kabak tatlısı, toz biber, zeytin yağı gibi ürünlerin yanına meyve suyunu da ekliyor.

Başkan Münür Şahin yaptığı açıklamada;

“Hisarcık-Beşevler Tesislerimizde ürettiğimiz yöresel ürünlerle marka haline geldik.Tarım Kredi Mağazaları başta olmak üzere bir çok yere yöresel ürün vermeye devam ediyoruz.

BEBKA destekleri ile kurduğumuz yöresel ürün üretme merkezimizde meyve suyu üretimi için yatırım yapıyoruz. Özellikle şeftali üreticilerinin en büyük sorunu raf ömrü kısa olan bir ürün olması sebebiyle meyve suyu için çok değerli bir meyve. Osmaneli Belediyesi olarak kesinlikle bu sezona BEBKA destekleri veya direk kendi finansman kaynakları ile meyva suyu üretimi için yatırımımızı gerçekleştireceğiz”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.