DOLAR
32,6924
EURO
34,8957
ALTIN
2.508,72
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

OSMANELİ’DE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Osmaneli’de YSK tarafından resmi olarak açıklanmayan  sonuçlara göre 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde aldığı   3578 oyla yeniden Belediye Başkanı seçilen Münür Şahin kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan kabalığa bir konuşma gerçekleştirdi.

2014-2019 döneminde Osmaneli’de güzel hizmetleri birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiren, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını bu dönemde Osmaneli’ye kazandıran Münür Şahin ve ekibine Osmaneli halkı büyük destek verdi ve  Başkan Şahin’e sahip çıktı.

9.511 Geçerli oyun 3.578 ‘ini alan Münür Şahin 651 oy farkla başkan oldu.

Şahin yaptığı konuşmada, ”Osmaneli’ye sahip çıkan, kendine sahip çıkan ve sonuçta başarılı başkanıyla devam diyen, Osmaneliyi yönetecek başkanı ben seçerim diyen Osmaneli halkına çok teşekkür ediyorum. Gece gündüz, sokak sokak, kapı kapı gezen kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm siyasi partilerimizden bize destek veren başkan, yönetici, meclis üyesi, il genel meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Gençlerimize çok teşekkür ediyorum, sivil toplum örgütlerine, kamu ve özel sektör çalışanlarına ve yöneticilerine, sendikalarımıza, seçim güvenliğini sağlayan emniyet ve jandarmamıza, kamu görevlilerine, kaymakamımıza, seçim kurlumuza kısaca herkese çok teşekkür ediyorum. 2014-2019 Döneminde birlik ve beraberlik içinde tarih yazdık. 2019-2023 döneminde de Osmaneli’de birlik beraberlik içinde yeni hedefleri gerçekleştireceğiz. Seçimi kazanan adayları kutlarken, diğer kardeşlerimize de geçmiş olsun diliyorum. Allah her şeyi bilen ve görendir. O ol dediğinde her şey olur. O yüzden kerameti kendimde değil sizlerde ve bizlerin çalışmalarını zayi etmeyen Allah’ın inayetinde görüyoruz”dedi. Şahin, basın mensuplarına da teşekkür ederek, ”Bu süreçte bizlere destekleri ve haberlerimizi halka ve kamuoyuna ilettikleri için kendilerine saygı ve sevgilerimizi sunuyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.