DOLAR
32,5263
EURO
34,7704
ALTIN
2.493,89
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

Osmaneli’de 24. Geleneksel Tek Kurşun ve Trap Atış Müsabakaları Düzenlendi.

Osmaneli’de 24. Geleneksel Tek Kurşun ve Trap Atış Müsabakaları Düzenlendi.

Osmaneli Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen 24. Geleneksel Tek Kurşun ve Trap Atış Müsabakaları Düzenlendi. Kulüp üyeleri 24. sü düzenlenen müsabakaları bu sene içerisinde av sırasında kör bir kurşun sonucu hayatını kaybeden arkadaşları merhum Taner SANCAR’a ithaf ettiler.

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden birçok avcı ve atıcı kulübünün katılım gösterdiği yarışmaları yüzlerce kişi izlerken, müsabakalarda 1500 sporcu birbirleriyle kıyasıya yarıştılar.

Bu yıl müsabakalarda 55 metre Serbest Atış kategorisi, 35 metre Klasik Pet Şişe Atışı ve Trap atışları, 35 metre Tavşan Hedef atışı ve ilk defa yapılan Uçan domuz atışı kategorisi olmak üzere toplam 5 kategoride sporcular birbirleriyle yarıştılar.

Yarışmalarda alınan sağlık ve emniyet tedbirleri sporcuların ve izleyenlerin takdirini kazandı.

Genç yaşlı herkesin ilgisini çeken organizasyonda, poligonlara çıkan amatör ve profesyonel birçok yarışmacı, sporseverler tarafından sıcağa aldırmadan büyük bir ilgi ve heyecanla izledi.

Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü Başkanı Mustafa Öktem,  ateşli silahların düğünlerde, eğlence yerlerinde, maç sevinçlerinde kullanılmasını kesinlikle doğru bulmadıklarını dile getirerek başladığı konuşmasında şunları kaydetti;

Bu tarz organizasyonları, atışa meraklı amatör olmaya aday dostlarımıza bu sporu sevdirmek, ata sporumuz olan atıcılığın geliştirilmesini sağlamak, ilçemizin tanıtımını, gelişmesini ve reklamını yapmak, avcılık ve atıcılıkla uğraşan tüm doğa sever sporcuların kendi aralarında tanışıp kaynaşmasını ve dayanışmasını sağlamak ve aynı zamanda kötü uğraş ve alışkanlık edinen genç kardeşlerimizi atıcılığa özendirmek gibi amaçlarla düzenlemekteyiz.

Bu yılki müsabakamıza, Bilecik, Bursa, Kütahya, Bartın, İzmir, Zonguldak, Sakarya, Eskişehir, İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Manisa, Afyon gibi illerden birçok sporcu katılmıştır.

Yarışmalarda Klasik Pet Şişe atışında, Serbest Atış kategorisinde, bu yıl dördüncü defa düzenlenen Trap atışında,Tavşan Hedef atışında ve Uçan domuz kategorilerinde birinci olan ve dereceye giren tüm arkadaşlarımızı kutluyoruz.

Etkinliğimizin ana sponsoru olan Kral Arms Silah Sanayi şirket yetkililerine, sponsorlarımıza, esnafımıza ve etkinliğimize katılarak bizleri maddi ve manevi destekleri ile güçlendiren tüm dostlarımıza şahsım ve tüm üye arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyor, müsabakalarda dereceye giren tüm sporsever dostlarımızı yürekten kutluyorum.

Etkinliğe, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, MHP İl Genel Meclis üyesi Orhan Uğur,Mhp Belediye Meclis Üyeleri,AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Mhp İlçe Başkanı Ahmet Nimet, Chp İlçe Başkanı Faik ÜSTÜN, Birleşik Metal İş Sendikası Eskişehir Şube Sekreteri Recai BÜYÜKBEYHAN, Halk Bankası Müdürü Osman YURTTAŞ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.