DOLAR
32,4752
EURO
34,9525
ALTIN
2.437,31
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Osmaneli Tarımda Örnek İlçe Olacak

Osmaneli Tarımda Örnek İlçe Olacak. Üç dönem AK Parti Bilecik Milletvekili yapan ve milletvekilliği döneminde Osmaneli’ye büyük katkılar sağlamış olan ve şu anda Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti.

Genel Müdürlüğü döneminde de Osmaneli’ye desteklerini ve yardımlarını sürdüren Dr Fahrettin Poyraz özellikle tarım konusunda Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi’nin etkin olması için sağlayacakları katkıları da paylaştı.

Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Poyraz, Kasım ayında teslim edilmeye başlanan 15.000 kg. salça, Osmaneli Belediyesi Toptancı Halinden 10 yıllığına kiraladıkları yer üzerinden yapacakları tarımsal ürün alımları, İlçede açılacak mağazada gelinen son durum hakkında bilgi aldı. Küçüklüğü ve ilk okul eğitimi Osmaneli’de geçen Dr. Poyraz Bilecik ve Osmaneli başta olmak üzere ilçelerimiz için desteğe devam ediyor.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin önümüzdeki hafta Ankara’ya giderek Osmaneli’ye daha fazla hizmet ve yatırım sağlanması için Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Poyraz’la bir araya gelecek.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugünkü ziyaretleri ve İlçemize büyük destekleri,yatırımları için Genel Müdürümüz Dr Fahrettin Poyraz’a teşekkür ediyoruz. Osmaneli kısa bir süre içinde iktidarın olanaklarından bu dönemde de çok daha fazla yararlanarak hızla büyüyen,yükselen değer olacak. Osmaneli birlik ve beraberlik içinde Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, milletvekillerimizle çok daha değerli projelere imza atacak.Hemşehrilerimiz ve bizlere desteklerini esirgemeyen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez, Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir, Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyraz, Eski Turizm ve Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı, Cumhurbaşkanımızın Danışmanı Doç. Dr. Yalçın Akdoğan ve Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın destekleri ile Osmaneli yükselen ve büyüyen eğerli bir kent olacak” dedi.

Osmaneli Belediyesinden yapılan açıklamada, Tarım Kredi Kooperatifinin Osmaneli tarımında rol belirleyici olacağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği tarımsal hedeflere ulaşmada Osmaneli’nin örnek bir ilçe olacağı kaydedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.