DOLAR
32,3609
EURO
34,5533
ALTIN
2.382,93
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
18°C
Bilecik
18°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
15°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C

OSMANELİ, EĞİTİM TURİZMİNDE AKADEMİSYENLERİN TERCİH ETTİĞİ MERKEZ HALİNE GELDİ

OSMANELİ, EĞİTİM TURİZMİNDE AKADEMİSYENLERİN TERCİH ETTİĞİ MERKEZ HALİNE GELDİ
Geçtiğimiz yıllarda İstanbul Üniversitesi ile başlayan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından desteklenen, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve yirmiye yakın üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen kongre, seminer, panel, sunum gibi organizasyonlara ev sahipliği yapan Osmaneli, önümüzdeki günlerde yine bu tür etkinliklerin yoğun olarak gerçekleşeceği bir dönemi yaşayacak.
Temmuz ve Kasım ayları içerisinde İstanbul Üniversitesi’nin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin, Süleyman Demirel Üniversitesi’nin ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin eğitim etkinlikleri yine ilçemizde gerçekleşecek.
Türkiye’nin önde gelen İşletme hocalarından Prof. Dr. Recep PEKDEMİR, üçüncü kez panel için Osmaneli’nde olacak.
İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Enstitüsü’nün bilimsel çalışmaları kapsamında 17-19 Temmuz tarihleri arasında Vak’a Çalıştayı ilçemiz Osmaneli’nde düzenlenecektir. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep PEKDEMİR ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümmühan ASLAN hocalarımız Muhasebe Enstitüsü’nün akademik çalışmaları kapsamında Vak’a Çalıştayını Osmaneli Belediyesi işbirliğinde ilçemizde düzenleyecek.
Hem bilimsel hem de turistik anlamda Osmaneli’ne büyük bir katma değer sağlayacak olan bu program ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “Osmaneli Belediyesi olarak üniversitelerle işbirliğine her zaman ayrı bir önem verdik. Belediyemizce çalışma yürütülen her alanda, aldığımız akademik desteklerle profesyonel çalışmalar ortaya koyduk. “Sanayileşmiş, Tarih ve Kültür Kenti Osmaneli” hedefine emin adımlarla hızla ilerliyoruz. Başta İstanbul Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi olmak üzere bizlere çalışmalarımızda katkı sağlayan üniversitelere ve öğretim üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.