DOLAR
32,3625
EURO
34,9657
ALTIN
2.326,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

OSMANELİ BELEDİYESİ’NDEN ANNELERİMİZE LAYIK BİR PROGRAM

OSMANELİ BELEDİYESİ’NDEN ANNELERİMİZE LAYIK BİR PROGRAM
Belediyemiz 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla yeni Sakarya Sosyal Hizmetler Salonunda büyük bir program tertip etti. Halkımız tarafından katılımın oldukça yoğun olduğu program renkli görüntülere sahne oldu, 2016 Anneler Günü büyük bir coşkuyla kutlandı. Osmaneli Belediyesi Sakarya Sosyal Hizmetler Salonunda düzenlenen 8 Mayıs Anneler Günü programına Bilecik Milletvekili Sn. Halil ELDEMİR’in eşi Funda ELDEMİR, Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI’nın eşi Fatma YAĞCI, Bilecik AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan NAMAL, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet DUYMUŞ’un eşi Fatma DUYMUŞ, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa YAMAN’ın eşi Ayşe YAMAN, İlçe Kaymakamımız Edip ÇAKICI’nın eşi Elif ÇAKICI, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’in eşi Tomris ŞAHİN, AK Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Sibel BÜYÜKGÜNEY başta olmak üzere çok sayıda misafir katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, bütün annelerin özel ve kıymetli olduğunu, kıymetlerinin yılda sadece bir güne sığdırılamayacağına vurgu yaptı ve tüm annelerin anneler gününü kutladı. AK Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Sibel BÜYÜKGÜNEY ise salonu dolduran tüm annelerin anneler gününü kutlayarak televizyon programcısı, şair ve yazar Serdar TUNCER’i halkımızla buluşturan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’e misafirlerin huzurunda teşekkür etti. Sibel BÜYÜKGÜNEY’den sonra konuşma yapan Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR’in eşi Funda ELDEMİR, İslamda kadının ve annenin çok hassas bir yeri olduğunu vurguladı.
Bu yılki Anneler Günü programına farklı bir mana katan isim ise şair, yazar ve televizyon programcısı Serdar TUNCER oldu. Şiir dinletisiyle, engin bilgileriyle ve hoş sohbetiyle programa renk katan usta sanatçı Serdar TUNCER eli öpülesi annelerimizin bu güzel gününü kutladı. Annelerin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğinin, Allah’ın rızasını kazanmanın anne-babanın rızasını kazanmaktan geçtiğini ifade eden sanatçı seslendirdiği şiirlerle, naat-şeriflerle tüm annelerimize duygu dolu anlar yaşattı.
Program sonunda ise Belediyemiz tarafından seçilen yılın annelerine plaket takdim töreni yapıldı. Yılın özel anneleri olan Nagihan ALP, Melek YAĞCI ve Emine ALAY hanımefendilere Funda ELDEMİR, TOMRİS ŞAHİN ve SİBEL BÜYÜKGÜNEY plaketlerini takdim etti. Sanatçımız ve misafirimiz Serdar TUNCER’e Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ilçemize teşriflerinden dolayı teşekkür ederek kendisine Geleneksel Osmaneli Evlerinin yer aldığı seramik bir tablo ile Osmaneli yöresel ürünlerinin yer aldığı bir sepet hediye etti.
18-IMG_1789

10-IMG_1732

13-IMG_1750

16-IMG_1777

17-IMG_1785

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.