DOLAR
32,5463
EURO
34,8767
ALTIN
2.430,18
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Osmaneli Belediyesi;

KURULDUĞU GÜNDEN BU YANA SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİMİZİN HİZMETLERİ

İlçemizde, Belediyemiz bünyesinde Bursa-Eskişehir- Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından desteklenerek kurduğumuz Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Araştırma, Geliştirme ve Toplumsal Gelişim Merkezimiz, halkımızın ihtiyaç duyduğu tüm eğitim konularında faaliyette bulunabilen, üniversite desteği ile beraber, zengin bir eğitici alt yapısı bulunan bir eğitim merkezidir. Bugüne kadar Sürekli Eğitim Merkezimizde 5.000 kişinin üzerinde kursiyer yetişmiştir. Girişimcilik, Afet Eğitimleri, Acil Durumlar ile ilgili eğitimler en fazla tercih edilen eğitimler olmuştur. Eğitim faaliyetlerimiz doğrultusunda Sürekli Eğitim Merkezimizin vermiş olduğu sertifikalar, işverenler ve kursiyerler için tercih edilen bir durumdadır.

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimiz, Milli Eğitim Bakanlığı, İŞKUR, KOSGEB, İstanbul Üniversitesi, ,İstanbul Ticaret Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Elginkan Vakfı gibi çok sayıda kurum ile protokoller yaparak, ortaklaşa eğitim ve kültürel faaliyetleri düzenlemektedir. Bölgemizde bulunan işletmelerden, Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimize yoğun olarak mesleki eğitim talepleri gelmektedir. Özellikle yeni kurulan Organize Sanayi Bölgemizdeki işletmelerin tüm altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarının temininde Belediyemiz aktif rol oynadığı gibi bu işletmelerden dolayı oluşan yeni işgücünün oluşturulmasında halkımızın eğitiminin önemi daha da artmıştır.

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, halk eğitimleri, çok sayıda girişimcilik eğitimleri, iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri, yangın müdahale ve acil eylemler için gerekli eğitim ve tatbikatlar, kadınlarımıza yönelik eğitimler, ilköğretim-ortaöğretim, lise ve üniversiteye hazırlık, meslek yüksek okullarda yatay geçiş eğitimleri, memurluk sınavlarına hazırlık eğitimleri, kalite eğitimleri, hijyen eğitimleri işletmelerin ihtiyaç duyduğu mesleki olan eğitimler, kişisel gelişim eğitimleri gibi çok sayıda eğitim programı düzenleyen ve faaliyetlerine devam eden Bilecik ilinin en aktif Sürekli Eğitim Merkezidir.

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizde eğitimlerin % 80’i kursiyerlere ücretsiz olarak öz kaynaklardan karşılanarak gerçekleştirilmektedir. Eğitimlerine bir yıldır bu şekilde devam eden Sürekli Eğitim Merkezimiz, ilerleyen zamanlarda da yine en aktif şekilde eğitimlerine devam edecektir.

Açıldığı günden bu yana 30 öğrenci kontenjanıyla tam 15 tane Girişimcilik kursu gerçekleştiren Sürekli Eğitim Merkezimiz bayanlarımıza yönelik de sayısız kurs düzenledi. Sabundan meyveler kursuyla başlayan eğitimlerimiz magnet yapımı eğitimiyle devam etti. Şu anda aktif durumda olan kurslarımız ise Sanatsal Mozaik ve Ahşap Yakma kurslarıdır. İlerleyen dönemlerde ise yine Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizde çini işlemeciliği, rehberlik eğitimleri, aşçılık eğitimi, yabancı dil eğitimi, plates kursu, ileri excel eğitimleri, akarsu sporları eğitimleri ve web tasarım eğitimi gibi kurslar da açılacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.