DOLAR
32,5882
EURO
34,7786
ALTIN
2.505,69
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

OSMANELİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI YARIN BAŞLIYOR

OSMANELİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI YARIN BAŞLIYOR
Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Osmaneli Belediyesi Yaz Spor Okulları kayıtları yarın itibariyle başlıyor.
Çocukların, yaz tatilini hem eğlenerek hem de öğrenerek verimli bir şekilde geçirmesine olanak sağlayan Yaz Spor Okulları etkinlikleri için Belediyemiz tarafından yürütülen çalışmalar tamamlandı. Geleneksel hale gelen ve her yıl 300’den fazla öğrenciye eğitim veren Yaz Spor Okullarının kayıtları yarın başlıyor.
Yine bu sene de taekwondo, yüzme, tenis, voleybol, basketbol, futbol, güreş ve atletizm olmak üzere tam sekiz branşta çocuklarımıza en kaliteli eğitimi verecek olan yaz spor okullarımız için 6-14 yaş aralığındaki her çocuk velisiyle birlikte Belediyemize müracaat edebilir. Müracaat eden her öğrenci belirtilen kurslardan herhangi iki tanesine birden gidebilir.
Kursların kayıtları 10 Haziran tarihinde yani yarın başlayacak 30 Haziran tarihinde ise sona erecektir. Başvuru için gerekli olan belgeler, kimlik fotokopisi ve sağlık raporudur. Kurslarımıza müracaat etmek isteyenler Belediyemiz 1. Katına gerekli evraklarla birlikte müracaat edebilirler. Kurslarımız ise 20 Haziran Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.