DOLAR
32,5488
EURO
34,9371
ALTIN
2.445,81
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Osmaneli Belediyesi Mera Islahı ve Amenajmanı Projesi

Osmaneli Belediyesi Mera Islahı ve Amenajmanı Projesi. Osmaneli tarım ve hayvancılık alanında sahip olduğu verimli toprakları, yaylaları ve mera gibi doğal değerleri ile adeta bereket fışkıran alanlara sahip.

Osmaneli Belediyesi, ilimizde en çok köy nüfusunun yaşandığı ve en çok tarım yapan ilçemiz. Osmaneli Belediyesi olarak yapılan Bakanlık onaylı Toptancı Hali, Mezbaha Tesisi, Yöresel Ürün Üretme ve Pazarlama tesisi yatırımlarıyla tarıma ve çiftçiye destek oluyor. Yakında soğuk hava deposu yatırımı da gerçekleştirilecek.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuyla ilgili şunları kaydetti:

Osmaneli Belediyesi olarak köylerimizi, yaylalarımızı, göletlerimizi ve meralarımızı turizm açısından büyük bir değer olarak görüyoruz. Köylülerimiz ve muhtarlarımızla her konuda işbirliği yaparak katkı sağlamaya çalışıyoruz.

Bilecik Valimiz Bilal Şentürk’ün organizasyonunda, Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın destekleri ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediyesinin gerçekleştireceği; ”Mera Islahı ve amenajmanı Projesi” nde yerimizi aldık ve Hisarcık-Beşevler, Adliye, Sarıyazı-Benli, Boyunkaya, Selimiye köylerimize destek olmayı bu proje ile de sürdüreceğiz.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediyesi, DSİ ile 5 köy muhtarlığı işbirliğinde köylere tahsisli mera alanlarında, “Mera ıslahı ve amenajmanı projesi” protokolünü Bilecik Valimiz Bilal Şentürk, Milletvekilimiz Selim Yağcı, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbantoğlu’nun katılımı ile imzaladık. Projenin ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Osmaneli İlçemize her konuda olduğu gibi bu projede de destek olan Bilecik Valimiz Bilal Şentürk ve Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya ve projenin paydaşları kurumlarımız yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.