DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Osmaneli Belediyesi Halk Ekmek Tesisi Kuruyor

Osmaneli Belediyesi Halk Ekmek Tesisi Kuruyor. Osmaneli Belediyesinden yapılan açıklamada kısa süre içerisinde halk ekmek ve köy ekmeği tesislerinin kurulacağı bildirildi.

Osmaneli Belediyesi Halk Ekmek Tesisi Kuruyor. Osmaneli Belediyesinden yapılan açıklamada kısa süre içerisinde halk ekmek ve köy ekmeği tesislerinin kurulacağı bildirildi.
Belediye Başkanı Münür Şahin: Bayramda uyarılara rağmen fırıncılar ekmek çıkarmadı.
Halk ekmek ve köy ekmeği tesislerini kuruyoruz
Osmaneli Belediyesinden yapılan açıklamada, özellikle bayram günlerinde fırıncıların nöbetçi fırın belirlemek suretiyle ekmek çıkarmaları gerektiğini kendilerine bildirerek, bu konuda gereken önlemi almalarını rica ettiklerini, fakat halktan bu konuda oldukça yoğun şikayet aldıklarını, gelen şikayetlerin bu bayram adeta tavan yaptığı bildirildi.
Osmaneli Belediyesi olarak gerekeni yaparız
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin belediye olarak gerekeni yapacaklarını ve bugünden itibaren halk ekmek çıkarmak için girişimlere başlayacaklarını ve belirli bir sayıda da olsa köy ekmeği ve piyasa fiyatının altında halk ekmeği çıkaracaklarını söyledi.
Halk ekmeği ve köy ekmeği tesislerinin Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde olacağını belirten Başkan Şahin, belediye olarak görevlerinin rekabet değil, halkın taleplerine uyup, onların yararına olacak tedbirleri almak olduğuna vurgu yaparak, Osmaneli için hayırlı olmasını diledi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.