DOLAR
32,4962
EURO
34,7711
ALTIN
2.487,71
BIST
9.539,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

OSMANELİ BELEDİYEMİZ BU HAFTASONU YİNE DEĞERLİ AKADEMİSYENLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

OSMANELİ BELEDİYEMİZ BU HAFTASONU YİNE DEĞERLİ AKADEMİSYENLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Önceki yıllarda İstanbul Üniversitesi ile başlayan, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından desteklenen, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve yirmiye yakın üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen kongre, seminer, panel, sunum gibi organizasyonlar düzenleyen Osmaneli Belediyesi, bu hafta sonu yine büyük üniversitelerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Eğitim Turizmi’ne ev sahipliği yapıyor.
İstanbul Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Muhasebe Enstitüsü, Osmaneli Belediyesi ve Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliğinde yapılan akademik çalışmalar kapsamında Vak’a Çalıştayı, ilçemizde bu Pazar günü başlıyor.
Türkiye’nin önde gelen İşletme hocalarından İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep PEKDEMİR, üçüncü kez panel için Osmaneli’nde olacak.
İstanbul Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin ortak akademik çalışmaları neticesiyle Prof. Dr. Recep PEKDEMİR ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümmühan ASLAN hocalarımız, Muhasebe Enstitüsü’nün bilimsel çalışmaları kapsamında Vak’a Çalıştayı düzenleyecektir. İlçemizde düzenlenecek olan bu çalıştaya Sakarya Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Ankara Gazi Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nden de çok sayıda akademisyen katılacaktır.
Hem bilimsel hem de turistik anlamda Osmaneli’ne büyük bir katma değer sağlayacak olan bu program ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “Osmaneli Belediyesi olarak üniversitelerle işbirliğine her zaman ayrı bir önem verdik. Belediyemizce çalışma yürütülen her alanda, üniversitelerden aldığımız desteklerle profesyonel çalışmalar ortaya koyduk. “Sanayileşmiş Tarih ve Kültür Kenti Osmaneli” hedefine emin adımlarla hızla ilerliyoruz. Başta İstanbul Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi olmak üzere bizlere çalışmalarımızda katkı sağlayan bütün üniversitelere ve öğretim üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Vak’a Çalıştayı 17 Temmuz Pazar günü saat 15:00’te Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağı’nda başlayacak ve 19 Temmuz Salı gününe kadar devam edecektir. Çalıştay ile ilgisi bulunan bütün vatandaşlarımızı programımıza bekliyoruz.
13720639_10154274152646698_1093890922_o (1)

1-IMG_1145 (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.