DOLAR
32,5292
EURO
34,9276
ALTIN
2.434,24
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Zafer Bayramı Mesajı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Zafer Bayramı Mesajı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yılı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şunları kaydetti:

Ülkemiz, I.Dünya Savaşı sonunda dört bir taraftan kuşatılmış, sömürge güçlerince işgal altına alınmıştı. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde yüce milletimiz, yeniden dirilişi ve yeniden geleceğine sahip çıkışını, zamanın en güçlü ordularına karşı topyekûn savunma yaparak kazandığını bu zaferle göstermişti. Hiçbir güç bu Aziz milletin hürriyetini, bağımsız yaşama arzusunu elinden alamayacaktır. Bugün, 100.yıl dönümünü kutladığımız bu şanlı zaferin onur ve gururunu yaşamaktayız.

Bu büyük zaferle ortaya konan azim ve kararlılık, milletimizin istiklali ve istikbali için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını, her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek ferasete sahip olduğunun da ispatı olmuştur. Bu zafer, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece, “imkansız” denilenlerin de üstesinden gelebileceğimizin göstergesi olmuştur.

Ecdadımız, o dönem içerisinde, tüm olumsuz şartlara rağmen, vatan topraklarının dokunulmazlığı uğrunda canları ve kanları pahasına verdikleri mücadele ve sergiledikleri eşsiz fedakarlık ruhu, bugün, ülkemizin bağımsızlığına ve milletimizin iradesine kast eden terör odaklarına ve onların destekçilerine karşı verdiğimiz mücadelede bizlere ilham kaynağı olmaya devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin huzur ve güvenliği için aynı inanç ve kararlılıkla gövdesini siper ederek mücadele eden ve şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlikler diler, vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkan Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ederim.

Münür Şahin
Osmaneli Belediye Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.