DOLAR
32,4103
EURO
34,8419
ALTIN
2.479,71
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Yeni Yıl Mesajı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Yeni Yıl Mesajı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin mesajında şu ifadeler yer verdi:

Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2021 yılını geride bırakırken, yeni umutlar ve yeni beklentilerle hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Öncelikle 2022 yılının, Ülkemiz, Milletimiz, İlimiz ve İlçemiz için hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyor, toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum.

Yeni yılda başta tüm kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve halkımızla el ele vererek, Osmaneli İlçemizin her alanda daha da gelişmesi, kalkınması ve daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık ve afiyet içinde geçmesi dileğiyle tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve başarı dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.