DOLAR
32,4910
EURO
34,9434
ALTIN
2.431,05
BIST
9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Üç Aylar Mesajı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Üç Aylar Mesajı. Bilecik’in Osmaneli İlçesi Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, üç ayların başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında Başkan Şahin, şunları kaydetti:

Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kapsayan mübarek üç aylara erişmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz Covid-19 salgını nedeniyle tüm insanlığın sıkıntılar yaşadığı, bir yandan da ders çıkardığı günlerde üç aylar bu salgından kurtulduğumuz zaman olur inşallah.

Tüm İslam Aleminin, heyecanla beklediği rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi üç ayların tüm insanlığa barış, sağlık, afiyet ve hayırlar getirmesi için dua ediyoruz. İnşallah insanlığı tehdit eden salgın hastalıktan da bu mübarek üç aylarda bir an önce kurtulur normal yaşama döneriz.

Tüm Müslümanlar, Müminler olarak her yıl gelişini heyecanla beklediğimiz nadide zamanlar olan mübarek üç ayların, tüm islam alemine, tüm Türk Dünyasına ve tüm insanlığa barış, sağlık, afiyet ve hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyoruz. Cenâb-ı Hak, Recep ve Şaban ayını mübarek kılsın ve bizi Ramazan’a ulaştırsın.

Bu vesile ile Suriye, Irak, Libya, Dağlık Karabağ’da teröre ve emperyalizme karşı savaşan ve korkmadan şehadete yürüyen kahramanlarımıza Allah güç kuvvet versin. Şehitlerimize Allahtan rahmet, değerli ailelerine sabırlar diliyoruz. Gazilerimize Allahtan şifalar temenni ediyoruz. Allah bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine teröristleri ve emperyalist ülkeleri yok etsin.

Münür Şahin
Osmaneli Belediye Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.