DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
18°C
Bilecik
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Cumhuriyet Bayramı Mesajı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 29 Ekim dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Şahin, kutlama mesajında şunları kaydetti:

Milletimizin ezelden ebede uzanan tarih yolculuğunda çok önemli bir dönüm noktası olan ve önümüzde yepyeni ufuklar açan Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 97. yılını, ülkemiz genelinde büyük bir coşku içinde gururla kutluyoruz.

Cumhuriyet, her türlü imkansızlıklara rağmen çok ağır bedeller ödenerek, örnek vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla gösterilen kahramanlığın eseridir. Nitekim ezelden beridir hür yaşamış Türk Milleti Kurtuluş Savaşını da bu azimle kazanmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyet, geleceğimizin de en büyük güvencesidir. 1919’da çok zor şartlarda başlattığımız Kurtuluş Savaşımızı, 1923’te yeni devletimizin kuruluşunu ilan ederek taçlandırdık.

Cumhuriyet; İnsan haklarından adalete, eğitimden sağlık hizmetlerine kadar her alanda demokratik, hukukun üstünlüğüne dayanan ve sosyal devlet olmanın gereğini yerine getirmiş, altyapıdan sanayiye, tarımdan hizmet sektörüne, ulaşımdan iletişime kadar her alanda önemli atılımlar gerçekleştirerek, halkının refah seviyesini yükseltmiş bir Türkiye demektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, bu toprakları bir kez daha bizlere vatan kılan şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm gazilerimizi minnetle yad ediyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.