DOLAR
32,5976
EURO
34,7428
ALTIN
2.506,53
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Bayram Kutlama Mesajı

Ramazan Bayramı Birlik ve Beraberliğimizin Artmasına Vesile Olsun

Osmaneli olarak güzel bir Ramazan Ayını daha birlik ve beraberlik içinde geride bıraktık.Ramazan boyunca tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin, yaptığımız hayırların Rabb’im katında kabul olmasını niyaz ediyorum. Bayram ve sonrası günleri de ülkemiz ve millet olarak hep birlikte huzur, güven, sağlık, afiyet içerisinde geçirmemizi Allah’tan diliyorum.

Ramazan ayının son günlerinde iyice artan terör saldırıları sonucu şehitler verirken, teröristlere de gereken dersi veriyor ve her gün leşlerinin arttığını görüyoruz.Allah Millet için, Bayrak için,Vatan için,Devlet için korkmadan, çekinmeden, kahramanca şehadete yürüyen güçlü ordumuzdan,silahlı kuvvetlerimizden ve emniyet mensuplarından razı olsun. Çevremizde oluşturulmaya çalışılan terör çemberini ortadan kaldırmak için Irak’ta,Suriye’de,yurt içinde yürütülen operasyonlarda,savaşta kahramanlarımıza Rabbim güç,kuvvet versin ve onları korusun.

Biz kendi içimizde sağlam durabilen, topyekün milletimizi de ortak değerlerimizin etrafında buluşturan güçlü bir ülkeyiz..Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde, ortak değerlerde buluşturduğumuzda dosta güven,düşmana korku veriyoruz. Türk halkı vesayete karşı yürüttüğü mücadelelere, Gezi olaylarında, 17-25 emniyet, yargı darbe girişiminde, çukur eylemlerinde, terör örgütlerinin saldırılarında ve 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde buna şahit oldu. Dik durduk,bir bütün olduk ve bu hainleri gönderdik. Kurtuluş savaşında olduğu gibi her dönemde dışarıdaki emperyalistlerle işbirliği yapan ve vatanını satan hainlerde az da olsa her zaman vardı ve olmaya da devam edecek. Ama Türk halkının ezici çoğunluğu içerideki ve dışarıdaki hainlere haddini bildirecek güce her zaman sahipti ve onları her zaman hüsrana uğrattı.

Bugün ülkemizin önünde gerçekten çok önemli sınamalar var:

Ülkemize terör örgütleriyle, ihanet çeteleriyle, envai çeşit tuzakla, tehditle diz çöktüremeyenler şimdi aynı oyunu ekonomi üzerinde oynuyorlar. Türkiye’nin güçlü bir ekonomiye sahip olması bağımsız politikalar uygulaması için şarttır.Ve Türkiye son yıllarda güçlü bir ekonomi için büyük yol katederken emperyalizm yine oyunlarını arttırarak devam ettiriyor. Milli güvenliğimizle ilgili attığımız adımları bahane ederek ülkemiz ekonomisini yaptırım tehditleriyle yıpratmaya çalışıyorlar. Doğu Akdeniz’de tamamen ekonomik çıkarlara dayalı bir mücadeleyi güvenlik sorununa ve diplomatik krize dönüştürmek için zemin hazırlıyorlar. Sınırlarımızda oluşturmaya çalıştıkları olup bittileri Doğu Akdeniz’de ekonomik çıkarlarımız üzerinde de oynamaya çalışıyorlar. Önümüze çıkartılan siyasi ve ekonomik sıkıntıların katbekat fazlası bize bu tuzakları kuranların başında var. Kendi durumlarını gizlemek için dünyayı kaosa ve hatta gerekirse kana bulamaya hazır bu çevrelere aradıkları fırsatı vermeyecek güce ,Cumhurbaşkanına ve hükumete ve de silahlı kuvvetlere sahibiz.

Türkiye emperyalizmin oluşturmaya çalıştığı sorunların hepsinin de üzerinden gelecek güce ve kararlılığa sahiptir. En büyük hesap sahibi unutmayalım ki Allahtır. Kurduğu 16 devletle Dünya da her zaman lider ülke olmuş biz Türkler, 17.Türk Devleti Türkiye Cumhuriyeti ile güçlü, lider ülke olma yolunda hızla ilerleyen, bağımsız dış politikalarımızla tüm Türk Dünyasının,Tüm İslam Aleminin ve Tüm Ezilen Dünya halklarının umuduyuz.Biz bir ve beraber oldukça ve elimizden gelen cabayı göstererek mücadeleye devam ettikçe Allah yardımcımız olacak inşallah.”Allah bize yeter” diyerek gerisini Rabbimize bırakacağız. İçinden geçtiğimiz şu kritik dönemde üzerinde en çok titrememiz gereken husus, millet olarak birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi sağlam tutabilmemizdir.

“1075 yılından günümüze kesintisiz Türk kenti olan Osmaneli”halkı maruz kaldığı terör saldırılarına, kuşatmalara, tuzaklara rağmen demokrasisi ve ekonomisiyle dimdik ayakta kalan Türkiye’nin,Cumhurbaşkanımızın ve Devletinin yanındadır. Bu duygu ve düşünceler ile Osmaneli halkının mübarek Ramazan bayramını bir kez daha kutluyorum. Ramazan Bayramın “Tüm Türk Dünyasına,Tüm İslam Alemine,Tüm ezilen Dünya halklarına “barış,kardeşlik,birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz günlere vesile olmasını Rabbimden diliyorum.

Saygı ve sevgilerimle
Ymm Münür Şahin-Osmaneli Belediye Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.