DOLAR
32,3228
EURO
35,0703
ALTIN
2.306,75
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNAN OYUNLARIN TAVAN YAPTIĞI BİR DÖNEMDE ÇOŞKUYLA KUTLUYORUZ.

Osmaneli Belediye Başkanı münür Şahin;30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.”Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun”

Türkiye üzerinde oynanan oyunların tavan yaptığı bir dönemdeyiz.Bir taraftan Terörle mücadeleyle tehditlerin kaynağından yok etmeye çalışan liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,başta ABD olmak üzere emperyalizmin Türkiye’ye diz çökertmek için actığı ekonomik savaşa gereken cevabı birlik ve beraberlik içinde veriyor.

Gercek dostumuz olan ülkelerin yanımızda olmaları bizlerin gücünü dahada arttıryor.Dünya emperyalizmin acımasız yüzünü bir kez daha Türkiye’ye yapılan ekonomik savaşta tekrar görüyor.ABD nin emperyalist cıkarları için Dünyaya yön verme hedeflerine direnmenin gerekliliğini artık her ülke görmeye başladı.Türkiye ve onun lideri kurtuluş savaşıyla nasıl tüm ülkelere bağımszılık mücadelelerinde örnek olduysa,ABD nin actığı ekonomik savaşa direnerek yine emperyalizme karşı direnişte örnek oluyor.

Türk milletinin 1919 yılında Samsun’da Gazi Mustafa Kemal’in liderliğinde başlattığı istiklal mücadelesi, tüm yokluk, yoksulluk ve imkânsızlıklara rağmen 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zafere taşınmıştır. 30 Ağustos Zaferi, milletimizin canından daha aziz bildiği vatan topraklarında bağımsız yaşama iradesinin tüm dünyaya ilanıdır. Bu zafer, siyasi ve sosyal sonuçları itibariyle tarihe yön vermiş, emperyalistlere karşı istiklal savaşı yürüten birçok mazlum halka ilham ve umut kaynağı olmuştur.

Türkiye, tıpkı 95 yıl önce olduğu gibi, ekonomik ve siyasi bağımsızlığına yönelik tehditleri, saldırıları ve sabotaj girişimlerini bertaraf etme konusunda aynı kararlılığını muhafaza etmektedir. FETÖ, DEAŞ, PKK, PYD gibi eli kanlı terör örgütlerine karşı hukuk, adalet ve demokrasiden taviz vermeden sürdürdüğümüz amansız mücadele, bu konudaki hassasiyetimizin en bariz örneğidir.Son ABD emperyalizminin açtığı ekonomik savaşa karşı birlikte mücadelemizde mutlaka hedefine varacak ve emperyalist ABD dersini alacak ve yalnızlaşacaktır.

Türkiye, bu mücadelesiyle hem kendi vatandaşlarının can güvenliğini sağlamakta, hem de küresel güvenliğe ciddi katkıda bulunmaktadır.Dünya ekonomisinin ABD emperyalizmi tarafından dizayn edilmesinede dur demekte ve diğer ülkelerle işbirliği içinde hareket ederek gücünü her gecen gün arttırmaktadır. Ülkemiz, önümüzdeki dönemde de bekasına yönelen tehditleri kaynağında etkisiz hale getirmeye devam edecektir.

Şüphesiz bu zorlu süreçte en büyük güç kaynağımız “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan ve Tek Devlet” ilkeleri etrafında bütünleşen milletimizin birlik ve beraberliği ile dost ülkelerin desteğidir. Aziz milletimiz, 15 Temmuz darbe girişimi karşısında sergilediği destansı direnişle, “Ya İstiklal Ya Ölüm” tercihiyle başbaşa bırakıldığında neleri göze alabileceğini göstermiştir. Türk Milleti, o gece 250 şehit ve 2 bin 193 gazi pahasına sadece darbe teşebbüsünü bertaraf etmemiş, aynı zamanda ülkesine, demokrasisine ve özgürlüğüne sahip çıkma iradesini de ortaya koymuştur. Çanakkale’yi geçilmez kılan, Kurtuluş Savaşımızı zafere taşıyan, son olarak da 15 Temmuz gecesi tüm ülke sathında ayağa kalkan bu iradeyle ülkemiz, her türlü zorluğun üstesinden gelecek güç ve kapasiteye sahiptir. Nitekim darbe girişimi ve terör saldırıları başta olmak üzere yaşadığımız onca badireye rağmen, son bir yılda ekonomide, yatırımlarda ve ileri demokrasi yolunda elde ettiğimiz başarılar, bunun en açık ispatıdır.

Bugünlerde ABD emperyalizminin açtığı ekonomik savaşada Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türk milleti dur demektedir.Dost ülkelerle birlikte bu ekonomik savaşta ABD ye dersini mutlaka vereceğiz.Kurşunla gercekleştirilemeyen emperyalist hedeflerin,dolar ile gercekleşmesi hiç mümkün değildir.Unutmayalımki biz Türkler kurduğumuz 16 Türk devleti ile Dünyada hep lider ülke olduk.17. Türk Devleti Türkiye Cumhurriyeti ile yine Lider ülke ve Dünyaya yön veren ülke olma yolunda hızla ilerliyoruz.

Bu vesileyle bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Sevgi va saygılarımla,
Ymm Münür Şahin-Osmaneli Belediye Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.