DOLAR
32,3256
EURO
34,8206
ALTIN
2.389,08
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
25°C

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şunları kaydetti:

Çanakkale‘de vatan topraklarını korumak için canlarını hiç çekinmeden ortaya koyarak imkansızı başaran şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.

Çanakkale Zaferi, dünya tarihini etkileyen dönüm noktalarından biri olmuştur. On binlerce vatandaşımızın ortaya koyduğu vatan sevgisi ile zaferle sonuçlanan savaşta “Çanakkale Geçilmez” sözü tarihe kazınmıştır. Vatan topraklarımızın bütünlüğü ve ülkemizin bağımsızlığı uğruna başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından verilen şanlı mücadeleyi hiçbir zaman unutmamalıyız.

Aziz şehitlerimizden aldığımız şuur ve inançla, kutsal emanetimizi daha yükseklere taşıyarak, bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima korumaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklali uğrunda kahramanlıkları ve fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde taht kuran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.