DOLAR
32,5586
EURO
34,8845
ALTIN
2.429,96
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 10 Kasım Mesajı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 10 Kasım Mesajı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 10 Kasım Mesajı
Belediye Başkanı Münür Şahin yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 82’nci yılında saygı, şükran ve minnetle anıyoruz.
Hayatını ülkesine ve milletine adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkanlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük ideali, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı. Bugün büyük Türkiye yolunda hızla ilerleyen ülkemiz, büyük mesafeler kat ederek dünyada söz sahibi ülkeler arasındaki yerini almaktadır.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yılında Cumhuriyetimizin kazanımları, ilke ve inkılâpları ışığında; hoşgörü, uzlaşma, birlik, beraberlik ve barış içinde yaşamak, modern dünya ailesinin en saygın üyeleri arasında olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığı için çok çalışmak, hepimizin temel bir görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, 82 yıl önce ebediyete uğurladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, rahmet, minnet, saygı ve dua ile anıyoruz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.