DOLAR
32,4660
EURO
34,7572
ALTIN
2.440,00
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e Ziyaretler

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e Ziyaretler

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, AK Parti Kadın Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ile Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, çalışmalara ilişkin olarak istişarelerde bulundu. Şahin, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 2023 hedeflerine ulaşmak için var güçleriyle el ele gönül gönüle aralıksız çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ise, “Belediye Başkanı Münür Şahin ilk dönemi olmasına rağmen ilçemizin çehresini değiştirdi. Başkanımız başarılı çalışmalarıyla tüm ilçe halkımızın güvenini kazandı. Osmaneli Belediyesi ürettiği projelerle örnek alınan belediye oldu. Özellikle kadınlar, gençler, çocuklar üzerine geliştirdiği projelerle spor, eğitim ve yöresel ürünler gibi konularda başarılı oldu. Yönetim kurulu üyeleri olarak bizler ve tüm Osmanelili kadınlar başkanımızın arkasındayız ve onunla 20019-2023 döneminde de birlikte devam diyoruz.” ifadesinde bulundu.

Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti Kadın Kolları başkanı Fatma Kaya ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarındaki destekler için teşekkürlerini sunarak, ”Birlik ve beraberlik içinde sizlerinde desteği ile Osmaneli hedeflerini gerçekleştiriyoruz. Hepinizden Allah razı olsun. İnşallah ikinci dönemimizde de birlikte çok daha güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Osmaneli ve sizler bunu hak ediyorsunuz. İnşallah hep birlikte 2019-2023 hedeflerine birlikte ulaşacağız”.dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.