DOLAR
32,5347
EURO
34,8622
ALTIN
2.422,43
BIST
9.703,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e saldırı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e saldırı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 4 kişi tarafından zorla arabaya bindirilmeye çalışıldı.

Alınan bilgiye göre; dün akşam saatlerinde Ak Parti Genişletilmiş İlçe Teşkilatı Danışma Toplantısına katılan Münür Şahin, yürüyerek evine dönerken 77 plaka bir araç tarafından takip edilmeye başladı. Evine 20 metre kala M.G.E., Ö.T., O.K. ve Z.M isimli şahıslarca önü kesildi ve zorla arabaya bindirilmeye çalışıldı. Olaya direnen Başkan Şahin, emniyet güçlerinin zamanında müdahalesiyle 4 kişinin elinden kurtuldu.

Başkan Şahin konu ile ilgili; “Toplantı sonrası AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Halil Eldemir’i yolcu ettikten sonra tek başına evime dönerken daha önce şahsımı tehdit ederek yeni hal binasının kantar işletmesinin kendilerine verilmesini talep eden ve kendilerine mafya görüntüsü veren madde bağımlısı 4 kişinin beni takip ettiğini fark ettim. Evime 20 metre mesafe kala ise bir anda 4 kişinin önümü kesmesi ve zorla arabaya bindirmeye kalkmasına direndim. Bu arada bıçakla beni öldürecekleri tehdidinde bulunmaya başladılar. Bende silah var sizi vururum sizi diyerek belime sarılmamla birlikte karanlıktan yararlanarak saldırganları etkisiz hale getirdim. Kımıldayanı vururum diyerek herkesin duyacağı şekilde bağırmaya başladım. Panikleyen saldırganlar geri çekildi. Bu arada şoförümü aradım. Onunda hızla emniyete haber vermesi istedim. Ekipler kısa sürede olay yerine gelerek saldırganları etkisiz hale getirdi. Bunlar kendilerine mafya süsü vermiş madde bağımlısı 4 kişi. İlçemiz de ikamet ediyorlar” dedi.

Gözaltına alınan 4 şahsın bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.