DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN’E BÜYÜK DESTEK

Osmaneli Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Münür Şahin Cuma günü yaptığı mitingle 4.000 kişiyi aşan katılımla Osmaneli halkıyla buluştu.

Mitingde bağımsız belediye başkanlığına destek veren Eski MHP Belediye Başkanı Bahattin Bulut, CHP eski ilçe Başkanları Faik Üstün, Memiş Akcura, CHP yönetim kurulu üyeleri Mehmet Semerci, İrfan Yılmaz, İyi parti kurucularından İbrahim Evcen, Hüseyin Koz, AK Parti eski ilçe başkanları Mefaret Göbekçi, Yasin Akçay, AK Parti Kadın Kolları Başkanları Sibel Büyükgüney  Fatma Kaya, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Yalçın Yağız, Turan Ağdağ, Musa Tatlı, Bağımsız İl Genel Meclisi Adayı Hayati Kaba ve bir çok tüm parti üyeleri, Sendika temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, iş adamları ve çok büyük halk desteği ile Başkan Şahin gövde gösterisi yaptı.

Belediye Başkanı Münür Şahin’in arkadaşı, hemşehrisi, Osmaneli projelerine sürekli destek veren, İçmeler Tesisinin Mimarı, İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet Belediye Başkanı Münür Şahin’in seçim mitingine katıldı.

Birlikte halkı selamlayan Söylet, yaptığı konuşmada; “Münür Şahin Başkanımı 6-7 yaşından bu yana tanırım.Kendisi kardeşim gibidir. Küçükken çok hırslı, durduğu yerde durmayan hareketli ve çalışkan bir yapısı vardı. Bir insan 7 sinde neyse 77 sinde de odur derler. Münür kardeşimde öyle. Osmaneli Belediye Başkanı olduğundan bu yana gece gündüz Osmaneli için çalıştı.Ailesini ikinci plana atarak Osmaneli için güzel projelerle çok iyi işler yaptı. Ben Osmaneliyi 55 yıldır bilirim. Münür 55 yıldır yapılan hizmetlerin toplamından daha fazlasını Osmaneli’ye kazandırdı. Belediyecilikte inanılmaz başarılı oldu.Sizlerde benim gibi onu çok seviyorsunuz, burada toplanan kalabalık bunu gösteriyor.Bu kadar çalışkan bir kardeşimizin en az bir dönem daha Osmaneli’ye hizmet etmesi gerekir. Ben buraya tarafımı belli etmeye geldim. Ben bağımsız Belediye Başkan adayı Münür Şahin’den tarafım ve onu destekliyorum. Umarım sizler de onu çok destekliyorsunuz, bu alanı hınca hınç doldurmanız bunu gösteriyor. 31 Mart günü tüm dikkatimle Osmaneli’den gelecek güzel haberi bekleyeceğim. Ben arkadaşım Münür Şahin’den tarafım. Sizlerden de onu desteklemenizi rica ediyorum. Münür Başkan bir dönem daha Osmaneli’ye hizmet etmeli ve belediye başkanı olmalı”.dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Münür Şahin yaptığı konuşmada; “Bugün bu alanda bizlere destek olmak için bir araya gelen muhteşem kalabalığa, Osmaneli milliyetçiliğini oluşturup Osmaneli’ye sahip çıkan siz değerli Osmaneli halkına, Tüm siyasi partilerimizden bağımsız adaylığımıza destek veren kardeşlerime, başkanlarıma ve çok değerli kardeşim İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet’e çok teşekkür ediyorum. Bugün Osmaneli bir kez daha gösterdi ki Osmaneli’nin kaderini Osmaneli halkı belirler. Osmaneli halkı Bilecik’ten dizayn edilmeye çalışılan Osmaneli siyasetine buradan işime karışma, benim zekam bana yeter aklımı zorlama diyor. İlçesinin menfaatlerini, geleceğini, kendi çıkarları, egoları, takıntıları, mevki makam hırsı için satanlara sizlere dersinizi sandıkta vereceğim diyor. Osmaneli halkı doğruları biliyor, oynanan kirli siyaset taktiklerini görüyor. Osmaneli halkı bugün de görüyoruz kararını vermiş Münür Şahin ile devam diyor. Ama bizler 31 Mart seçim gecesi sonuçları açıklanıncaya kadar gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Allah herkesten razı olsun. Osmaneli için, Bilecik için, Türkiye için seçim sonuçları hayırlı olsun Unutmayalım bu seçimler genel seçimler değil sadece yerel yöneticilerimizi belirleyeceğimiz seçimler. Allah’a emanet olun” dedi

Osmaneli halkı miting boyunca ; “Dik Dur Eğilme Osmaneli seninle”,”Aday Değişir Başkan Değişmez”,”En büyük Başkan Münür Başkan”,”Osmaneli seninle gurur duyuyor” sloganları ile Başkan Şahin’e büyük destek verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.