DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan’dan Açıklama

Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan’dan Açıklama

Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, Bilecik’te yerel bir gazetede çıkan haberin altına yapılan yorum ile ilgili olarak bir basın açıklaması yayımladı.

Bilecik’te yerel bir gazetede çıkan haberin altında yapılan yorumun benim tarafımdan yapıldığı zannedilerek şahsıma hakarette bulunulmuştur. Münür Şahin bu yorumu paylaşarak beni üzmüştür. Ben şu anda bir makamı temsil ediyorum. Görevim ve ahlakım gereği böyle bir yorum yapmayacağımı bütün kamuoyu ve arkadaşlarım bilir. Saygılarımla.

Bu olay sonrasında Münür Şahin’den cevap geldi.

Şahin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Sayın Başkanım, değerli ağabeyim, sanırım yanlış anlaşılma var. Ben yorumlara bile bakmadan Sakarya Gazetesinin Haberini paylaştım. Sizin yazınız sonrası arkadaşlar aradı, yorumlara baktım ve sizin için de benim için de yazılanları yorumları hoş bulmadım. Gazetedeki yazıyı kaldırdım. Maalesef siyaset böyle bir şey ve sosyal medyada delikanlılar çok. Sonuçta üzülmeni istemem. Siyaset çok sevdiğim bir alan da değil. İnan bu kadar yüklenileceğini bilseydim girmezdim. Ama artık AK Parti üyesi olarak çıktığım bu yolda siyasette 10 yıl varım. Osmaneli adaylığı için benim müracaatım yok. Ve sorulduğunda da hep mevcut aday adayları arasından olsun istedim. Ancak Sayın Vekilimizinde söylediği gibi partimizin alacağı her karara da hepimiz saygı duyacağız. Birlik beraberlik içinde durmak yok yola devam diyeceğiz. Herkes şunda emin olsun ki ben, belediye başkan adayı kim olursa olsun kendim olmuş gibi destek olacağım ve çalışacağım. Bunu sadece Osmaneli de değil Bilecik ve tüm ilçelerde, beldelerde sürdüreceğim. Dışardan eleştiriler ve yorumlar beni etkilemez. Ben AK Partimizin bir üyesi olarak verilecek her görevi yerine getireceğim. Önemli olan öncelikle yerel yönetimlerde, sonrada genel seçimlerde iktidar olmayı fark atarak sürdürmektir. Dışarıdan bu kadar yoğun saldırının olduğu dönemde hiç birimizin duygusal olması söz konusu olamaz. Sonuçta Genel Merkezimizin ve Başbakanımızın tercihlerini sende bende uygulamak zorundayız. Allah bu görevi sana veya başka bir arkadaşa nasip ederse ben Münür Şahin olarak sizlerle olacağıma ve çalışacağıma söz veriyorum. Ama aynı şeyi sizlerden beklemek benimde hakkım olsa gerek. Saygılar, sevgiler Sayın Başkanım, değerli ağabeyim. Hakkını helal et benden yana her şey helal olsun. Birbirimize ve memlekete lazımız.

Münür Şahin-YMM-AK Parti Üyesi

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.