DOLAR
32,3653
EURO
34,7971
ALTIN
2.394,12
BIST
10.270,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
20°C
Bilecik
20°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
23°C

Osmaneli Atatürk Ortaokulu Yapım Onayı Alındı

Osmaneli Atatürk Ortaokulu Yapım Onayı Alındı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Bilecik’te Valilik ziyaretinin ardından İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Osmaneli eğitim taleplerimizin de görüşüldüğü toplantı sonrası Bakan Özer yıkılan ve güçlendirmesi mümkün olmayan “Osmaneli Atatürk Orta Okulu” için yapım onayının verildiğini açıkladı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin konuyla ilgili şunları söyledi: Osmaneli İlköğretim Okulu yapım kararı ise daha önce alınmış ve ihale süreci devam ediyor. Yine Osmaneli için çok önemli olan Nilüfer Hatun Anadolu Teknik Mesleki Lisesine Metal Bölümü başta olmak üzere teknik bölümlerin açılması konusunda bakanımız destek sözü verdi. Sanayileşmenin hızla yükselişe geçtiği Osmaneli için teknik bölümler hayati önem taşıyor. Yine eğitimin kalitesinin artması için Proje Okulları ile sınavla öğrenci almanın ilçe eğitim seviyesinin artmasına büyük katkı sağlayacağı kesin.

Başkan Şahin ayrıca, Milli Eğitim Bakanımıza Osmaneli yatırımına destekleri için teşekkür ediyorum. Yine konularımızın bakanımıza iletilmesi ve destek alınması konusunda yardımları için Milletvekilimize, İl-İlçe Başkanımıza, İl-İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.