DOLAR
32,5241
EURO
34,7579
ALTIN
2.493,07
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

Osman Yılmaz AK Parti’den Söğüt’te Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

AK Parti’den Söğüt’te Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Eski Çaltı Belediye Başkanı ve Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın Bilecik Danışmanı olarak görev yapan Osman Yılmaz ailesi ve yakınları ile birlikte Söğüt İlçe Başkanlığına gelerek, AK Parti Söğüt Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi’ye başvuru formunu teslim etti.

Yılmaz,”Halka hizmet Hakka hizmet şiarı ile yerel yönetimde tekrar elimizi taşın altına koymak için aday adaylığı müracaatında bulundum. Amacımız hizmet etmektir. İlçemizin sorunlarını biliyorum. İlçemizi AK Parti Belediyeciliği ile en üst noktaya taşımak için bu göreve talip oldum. Nasip olursa hep birlikte teşkilatımız ve ekibimiz ile Söğüt’e hizmet edeceğiz. Hayırlısı olur inşallah.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.